Most szól:
Vezeti:
2018.08.03. Péntek 10:57

Kihagyhatatlan lehetőség! Aludj a szabad ég alatt a Kínai nagy falon!

Olyan lehetőséggel rukkolt elő az Airbnb, hogy öröm nézni!

A végeláthatatlan hosszúságú Kínai nagy fal körülbelül 27 ezer (!!!) látogatót vonz naponta. Ezt még elképzelni is nehéz, de aki egyszer ellátogat a világörökség részét képező építményhez, garantáltan nem bánja majd meg.

Most te is azon 8 szerencsés ember egyike lehetsz, aki először veheti birtokba a világon egyedül álló Airbnb otthont, mely nem máshol, mint a Kínai nagy falon helyezkedik el, s ahogy befekeszel az ágyba, a csillagok néznek veled farkasszemet.

A szerencsés nyertesek egy-egy éjszakát vehetnek igénybe vendégeikkel szeptember 4-e és szeptember 7-e között. Ahhoz, hogy megnyerd a páratlan lehetőséget, egy legalább 550 karakteres anyagot kell írnod magadról, melyben kitérsz arra, hogy miként szüntetnéd meg a kultúrák közötti egyenlőtlenséget és különbségeket, illetve, hogy mivel töltenéd el az idődet a Kínai nagy falon. A nyerteseket kreativitás és ötletesség alapján választják majd ki.

A nyertesek amellett, hogy birtokba vehetik a létesítményt, kapnak egy naplementés vacsorát, egy koncertet, valamint térképészet oktatáson is részt vehetnek.

Most pedig muatunk egy kedvcsiáló videót a helyről, ha eddig nem lelkesedtetek volna annyira!

Játékra fel!

Forrás: Travelandleisure

Lead: Airbnb