Most szól:
Vezeti:
2018.08.08. Szerda 05:00

Bazinga! Mégsem ér véget az Agymenők?

Az Agymenők 2007 óta töretlen sikerrel fut világszerte. A négy agytröszt, Sheldon, Leonard, Raj és Howard egy csapásra belopták magukat a szívünkbe.

Nemrég azonban megérkeztek a sorozat befejezéséről szóló hírek, melyek szerint a soron következő 12. évad után végleg el kell köszönnünk az Agymenőktől.

 

A spekulációk még tavaly ősszel kezdődtek, mikor a Raj-t alakító Kunal Nayar egy nyilatkozatában elmondta, hogy a sorozat inkább előbb ér majd véget, mint utóbb. Ez alapján pedig sokan arra következtettek, hogy minden bizonyára a 2019-re ígért 12. lesz az utolsó fejezet a sitcomból.

Ráadásul Nayar szavait követően számos pletyka látatott napvilágot arra vonatkozóan, hogy a befejezés valódi oka a színészekben keresendő, akik állítólag a nem egyenlő fizetség miatt kaptak hajba.

via GIPHY

A témával kapcsolatban Johnny Galecki (Leonard) elmondta, hogy véleménye szerint a 12. egy szép és kerek lezárása lehet a történetnek, ugyanakkor tagadhatatlan, hogy mindannyian nagyon szomorúak lesznek, mikor eljön az a bizonyos utolsó nap.

 

A show egyik készítője, Steve Holland ugyanakkor nemrégiben úgy nyilatkozott, mintha a sorozat jövőjének sorsa még mindig nem lenne lejátszott. Holland elárulta, hogy a készülő 12. évadban igyekeznek majd minden kérdést megválaszolni.

„Sok mindent szeretnénk még elmesélni, megmutatni, szóval igyekszünk beletenni mindent, amit lehet, a tizenkettedikbe- aztán ki tudja mi lesz majd utána.” - nyilatkozott sejtelmesen Holland.

Mindennek tetejében, Kelly Kahl csatornaigazgató a napokban azt mondta, nem hiszi, hogy ez lesz a záróévad, sőt nem titkolta azt sem, hogy tárgyalnak a sorozat 13. évadra való megújításáról.

via GIPHY

Forrás: NME

Lead: Instagram