Most szól:
Vezeti:
2018.08.15 Szerda . 05:00

Eljött az idő - Victoria Beckham kislánya belecsöppent a Spice Girls világba

Victoria Beckham, az egykori Spice Girls tag számára elkerülhetetlen volt, hogy kislánya ne figyeljen fel az édesanyja múltjára.

Kiderült, hogy nem mi vagyunk az egyetlen generáció, akik még tudnak a Spice Girls létezéséről. A formáció ismeretének továbbadása pedig egy gondos családanyának, aki ráadásul a csapat tagja is volt, nos elengedhetetlen. Szerencse, hogy Victoria Beckhamnek van egy 7 éves kislánya, aki erre a világra ráadásul (úgy tűnik) fogékony is.

Az egykori Spice Girls tag nemrégiben megosztott egy pillanatot az Instagramján, amin éppen kislányával együtt nézik a 'Spice World' című filmet. Őszintén szólva, ha ez az a pillanat, mikor egy család részévé akarunk válni, akkor elérkezett.

A film a '90-es évek végén játszódik, ahol az egykori Spice Girls tagok engednek bepillantást a kulisszák mögé, ahol egy turnésorozat körülményeit élik meg.

A kis Harpert leginkább az érdekelte, hogy miért viseltek ilyen "nem túl praktikusnak" tűnő ruhákat - különösen a katonai viseletet nem értette. A 7 éves kislány viszont imádta a 'Spice bus'-t és ugyanolyan ruhát szeretne, mint amiben az anyukája egy jelenet erejéig szerepelt.

Image Source: Instagram user victoriabeckham Image Source: Instagram user victoriabeckham

Hogy a kis Harper is kedvet kapott-e ahhoz, hogy popsztár legyen, az még egyelőre a jövő zenéje.

További képekért nézd meg Victoria Beckham Instragram oldalát!

Forrás: Popsugar

Lead: Getty Images