Most szól:
Vezeti:
2018.08.25 Szombat . 12:17

A Kensington zenekar tökéletes fellépőhelyszínnek tartja a Strand Fesztivált

Fotó: A Strand Fesztivál hivatalos Facebook oldala

A koncert után az együttes tagjai exkluzív interjút adtak az M2 Petőfi TV-nek.

Számos alkalommal járt már hazánkban a holland zenekar, azonban ez volt az első alkalom, hogy a Strand Fesztivál színpadjára léptek, s azt kell, hogy mondjuk, fantasztikusan debütáltak Zamárdiban is. A fiúk koncertje szerdán hat órakor kezdődött, amit nagyon szerencsés időpontnak tartottak. „Csodálatos volt, hiszen napnyugtakor játszottunk, láttuk a Balatont a színpadról. Tökéletes koncert volt.” – mesélte az M2 Petőfi TV-nek a Kensington gitárosa, Casper Starreveld.

A srácok szívéhez közel áll Magyarország, hiszen már többször zenéltek Budapesten, sőt még Debrecenbe is ellátogattak - legkedvesebb emlékeik közé azt három koncertjüket sorolják, amit a Sziget Fesztiválon adtak. A rajongásukat mi sem bizonyítja jobban, mint a Done With It című daluk videóklipje, melyet csodaszép fővárosunkban, illetve a Szigeten forgattak.

Hála a gyakori fellépéseknek, a fiúk rengeteg ismerős arccal találkoznak már hazánkban is, s elárulták, ez nagyon jó érzés számukra. „Soha nem volt rossz fellépésünk Magyarországon!” – mesélte Casper.

Habár a banda élete az elmúlt hónapokban kizárólag a turnézásról szólt, körülbelül egy hónapja a hollandiai Johan Cruijff Arenában léptek fel 45.000 ember előtt, amivel egy álom vált valóra számukra.

A sűrű koncertszezon után a Kensington visszatér a stúdióba, hogy elkezdjenek dolgozni a következő albumokon, ami előreláthatólag jövőre várható.

Ha kíváncsiak vagytok, milyen díjat nyert a zenekar dobosa, Niles Vandenberg, vagy hogy mit is takar a Fansingtons fogalma, nézzétek meg az alábbi videót!

Lead kép: A Strand Fesztivál hivatalos Facebook oldala