Most szól:
Vezeti:
2018.08.30. Csütörtök 14:05

A nyár utolsó napján indul a Holnap tali! 6. évada

Augusztus 31-től látható a Holnap Tali! című sorozat hatodik évada az M2 Petőfi TV műsorán, az epizódok felkerülnek a netre is extra tartalmakkal - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.

Derék Bence színész, a sorozat egyik főszereplője elmondta: újdonság lesz, hogy a nézők ezentúl egymás után két darab 25 perces részt láthatnak majd péntek esténként. "Így izgalmasabb és sűrűbb lesz az egész" - jellemezte az egy elképzelt budapesti gimnázium diákjairól szóló sorozat Somája.

 

Elmondta, hogy a jövőben is lesznek ismétlések, valamint extra tartalmakat töltenek fel a holnaptali.hu oldalra. A sorozat honlapján hétfőtől csütörtökig többek között különleges kis részek láthatóak majd arról, mi történt a nagy epizódokban, valamint a különböző karakterekkel vicces jeleneteket és bakiparádét is találhatnak az érdeklődők.

Derék Bence a sorozat új évadának történéseiről szólva elárulta, hogy lesznek új szereplők, de olyan régi színészek is feltűnnek majd, akik egy ideig nem szerepeltek a történetben.

A színész, aki a sorozat legelső forgatási napja óta tagja a stábnak, úgy vélte, a műsorban szép utat jártak be, sokat fejlődtek, mára már egy egészen más széria látható az M2 Petőfi TV-n, mint ami a kezdetekben volt. Mint mondta, a film készítése során törekszenek arra, hogy a lehető legszélesebb karakterpalettát vonultassák fel, hogy minél több gyerek találjon a szereplők között olyat, akivel azonosulni tud.

Szőke Olivér színész, a Holnap Tali! Danija a műsorban arról beszélt, hogy a fiatalos közeg miatt nagyon közvetlen a hangulat a forgatások idején. "Nem is érzem, hogy dolgozom, olyan mint egy jó buli" - mondta a színész, aki a jövő hét szerdától az M2 Petőfi TV Én vagyok itt című műsorának házigazdájaként is látható majd a képernyőn.

Forrás: MTI

Kép: Holnap tali! Facebook