Most szól:
Vezeti:
2018.08.31. Péntek 17:30

Itt az új évad! Ma indul a hatodik évaddal a Holnap tali! az M2 Petőfi TV műsorán

Továbbra is sztárokkal és ifjú tehetségekkel készül az ifjúsági sorozat, az M2 Petőfi TV és a holnaptali.hu felületen is!

Derék Bence színész, a sorozat egyik főszereplője elmondta: újdonság lesz, hogy a nézők ezentúl egymás után két darab 25 perces részt láthatnak majd péntek esténként.

"Így izgalmasabb és sűrűbb lesz az egész" - jellemezte az egy elképzelt budapesti gimnázium diákjairól szóló sorozat Somája. Elmondta, hogy a jövőben is lesznek ismétlések, valamint extra tartalmakat töltenek fel a holnaptali.hu oldalra. A sorozat honlapján hétfőtől csütörtökig többek között különleges kis részek láthatóak majd arról, mi történt a nagy epizódokban, valamint a különböző karakterekkel vicces jeleneteket és bakiparádét is találhatnak az érdeklődők. Derék Bence a sorozat új évadának történéseiről szólva elárulta, hogy lesznek új szereplők, de olyan régi színészek is feltűnnek majd, akik egy ideig nem szerepeltek a történetben.

A színész, aki a sorozat legelső forgatási napja óta tagja a stábnak, úgy vélte, a műsorban szép utat jártak be, sokat fejlődtek, mára már egy egészen más széria látható az M2 Petőfi TV műsorán, mint ami a kezdetekben volt.

Mint mondta, a film készítése során törekszenek arra, hogy a lehető legszélesebb karakterpalettát vonultassák fel, hogy minél több gyerek találjon a szereplők között olyat, akivel azonosulni tud.

Szőke Olivér színész, a Holnap tali! Danija a műsorban arról beszélt, hogy a fiatalos közeg miatt nagyon közvetlen a hangulat a forgatások idején. "Nem is érzem, hogy dolgozom, olyan mint egy jó buli" - mondta a színész, aki a jövő héttől az ismert énekesnővel, Lolával együtt debütál a képernyőn az M2 Petőfi TV Én vagyok itt című műsorának házigazdájaként.

Az M2 Petőfi TV ifjúsági sorozatában továbbra is láthatják nézőink Csonka Andrást, Szabó Győzőt, újra találkozhatnak a nézők Molnár Piroskával, valamint a már jól ismert szereplők, és karakterek is színre lépnek:

Banovits Vivianne - Lilla

Kovács Gyopár - Rozi

Kucskár Kamilla - Zoé

Tóth Zsuzsanna - Heni

Nagy Boglárka - Jázmin

Kovács Harmat - Fruzsi

Baranyi Dorka - Kitti

Szabó Erika - Dalma

Erdélyi Timea - Flóra

Szőke Olivér - Dani

Dobai Attila - Csabika

Derék Bence - Soma

Marics Péter - Márk

Kirády Marcell - Miki

Csanádi Olivér - Bálint

Erbszt Dávid - Erik

Váradi Miklós - Levente

Pavletits Béla - Döme

Soltész Bözse - Csabi anyja

Szatmári Attila - Tombor

Szabó Győző - Győző

Csonka András - Elek

Kovács Zsuzsanna - Soma anyja

Orth Péter - Ricsi

Gillich Koppány - Botond

Trecskó Zsófia - Eszter

Juhász Levente - Zalán

Kovács Balázs - Anti

Kulcs Dávid - Milán

Tóth Norbert - Kolos

Jenes Kitti - Vera

Molnár Piroska - Ibolya

Varga Gabriella - Szilai

Forrás: MTI, MTVA

Lead: Holnap Tali! Facebook