Most szól:
Vezeti:
2018.09.07. Péntek 05:00

10 alkalom, ami bizonyítja, hogy Jason Momoa irtó jó arc

Jason Momoa- bár ránézésre talán nem ez jut eszünkbe róla, igazi gentleman, sőt e mellé még isteni humora is van. A színészt a Trónok harca Khal Drogo-jaként ismerhettük meg, valószínűleg lányok és nők milliói nézték könnyes szemmel, mikor karaktere kilehelte lelkét és legalább ugyanennyien azóta is titkon remélik, hogy Drogo valamilyen úton-módon feltűnik még a sorozatban.

Berobbanása után nem sok kellett, hogy a DC is felfigyeljen erre a hawaii férfira. Meg is kapta Aquaman szerepét, akit már sorozatban negyedszerre alakít. S ha valakinek az még nem lenne elég, hogy Momoa a filmvásznon remekel, ez a gyönyörű óriás az életben is szuper jófej. Egyfelől már többször is bizonyította, hogy kiváló humora van, igazi társasági lény, aki imád mulatni.

Másfelől viszont példás családi életet él. 2006 óta Lisa Bonet odaadó társa, akit 2017-ben feleségül is vett, és akitől két szépséges kislánya is született Lola Iolani és Nakoa-Wolf. Arról nem is beszélve, hogy Lisa 12 évvel idősebb Momoa-nál, de úgy tűnik ők fittyet hánynak minden kétkedőre, ez pedig csak még szimpatikusabbá teszi őket. Emelett Momoa-nak Lisa korábbi házasságából született lányával, Zoe Kravitz-el is irigylésre méltó a kapcsolata. Zoe csak ’papabear’-nek, azaz papamacinak hívja mostohaapját. Ezek után lehet Momoat nem szeretni?

De, ha ez még nem győzött meg, íme, néhány további dolog, amitől te is tuti Momoa rajongó leszel!

1. Mikor a kutyusaival pózol

 

2. Mikor gitározik

 

3. Mikor hűséges férj

 

4. Mikor cool apuka

 

5. Mikor edz

 

6. Mikor büszke mostohaapa

 

7. Mikor imádja az anyukáját

 

8. Mikor a Khaleesivel bandázik

 

9. Mikor megvicceli a kollégáit

 

10. Mikor csak úgy önmaga

via GIPHY

Forrás: Boredpanda

Lead: Instagram