Most szól:
Vezeti:
×
2018.09.08. Szombat 17:05

10 jel, hogy a férfi igazán szeret

Szeret! Nem szeret! Szeret?

Tegyük fel, hogy végre megismerkedsz egy férfival, akivel minden klappol. Jól érezitek magatokat egymással, a beszélgetés gördülékeny, a viccek ülnek, és még jól is néz ki. Természetesen az érzelmek is egyre magasabb hőfokra kúsznak benned, de aztán felüti fejét az a bizonyos kétely: „Vajon szeret, vagy csak bír?”. Aztán megkezdődik az idegőrlő várakozás, hogy mikor mondja már ki végre azt az „sz” betűs szót, mert ugye Te mégse mondhatod először…

Azonban érdemes észben tartani, hogy a nők és a férfiak, sőt úgy általában az emberek szeretetnyelve más és más. Azaz másként fejezzük ki és valljuk meg érzéseinket, vonzalmunkat a szeretett személy felé. A férfiak esetében pedig a bennük rejlő dolgok verbális kifejezése nem feltétlenül elsődleges. Míg mi, nők arra várunk, hogy ”mondja már végre ki”, lehet, hogy már rég szerelmet vallott csak épp nem szavakkal.

Erre a 10 dologra érdemes odafigyelni!

1. Úgy, ahogy vagy

Senki sem tökéletes. Néha képes vagy kézben tartani a dolgokat, minden, amibe belekezdesz sikerül és közben még a hajad is jó. Máskor meg egyszerűen semmi sem jön össze, kozmetikushoz sem jutsz el már két hete és egy reklámon is el tudnád bőgni magad. Ha ugyanúgy melletted van jóban-rosszban, akkor ez pasi valószínűleg nem csak barátkozik.

via GIPHY

 

2. Ő a legnagyobb rajongód

Ha a srác bízik benned, és támogat bármibe is vágsz bele, akkor tényleg rajong érted. Az a pasi, aki hisz benned, akár jobban, mint Te önmagadban, azt nem érdemes elengedni.

via GIPHY

 

3. Meg akar védeni

Ha beindul a „védekező ösztön”, az szintén egy tuti jel lehet. Hiszen, ha tudtodra adja, hogy aggódik érted, akár csak annyival, hogy figyelmeztet, vegyél kabátot, mert hideg van, akkor bizony fontos vagy neki.

via GIPHY

 

4. Kikéri a véleményed

És meg is hallgatja és figyelembe is veszi. Tiszteli, amit mondasz, bízik a tudásodban, érdekli, hogy gondolkodsz a dolgokról, legyen az bármennyire kis vagy nagy horderejű.

via GIPHY

 

5. Meghallgat

Ha beszélsz, odafigyel, nem csak ott van. Meghallgat és reagál a mondandódra, de úgy, hogy nem próbálja a saját véleményét rád erőltetni.

via GIPHY

 

6. Megjegyzi, amit mondasz

Ha a férfi tényleg szeret, akkor szóról szóra vissza tudja idézni, amit mondtál neki. Tudni fogja, hogy iszod a kávét, hogy utálod, mondjuk a paradicsomot, de a pisztáciát imádod. Ha tényleg érdekled, mindent tudni akar rólad és minden kis részletet el is raktároz magának, mert szeretne lenyűgözni.

via GIPHY

 

7. Apró figyelmességek

Az aprónak számító figyelmességek, a kapcsolat elején, de akár 10 éves kapcsolat után is nagyon fontosak. Ezek a plusz dolgok, amiket nem kértél, de Ő mégis adja, úgy hogy az neki extra idejébe, vagy energiájába kerül, mégis megtesz, pusztán azért, hogy boldoggá tegyen.

via GIPHY

 

8. Együtt érez veled

Ha valakit igazán érdekelsz, nem csak akkor van veled, mikor minden happy. Veled van akkor is, ha szomorú vagy, ha dühös, vagy ha épp valamilyen veszteség ért és próbál mosolyt csalni a arcodra.

via GIPHY

 

9. Nem korlátoz

Aki igazán szeret, az nem próbál keretek közé szorítani. Hagyja, hogy éld az életed, és szabadon menj bárhová, még akkor is, ha kapcsolatban vagytok, hiszen bízik benned. Az egyensúly nagyon fontos, a szerelemben is meg kell tudnod őrizni önmagad.

via GIPHY

 

10. Hiányzol neki

Ha nem titkolja, hogy napközben sokat gondol Rád és hiányol, sürgeti a következő találkozót, mert várja, hogy újra láthasson, az szintén jó jel.

via GIPHY

 

Forrás: guff.com

Lead: Pexels