Most szól:
Vezeti:
2018.09.08. Szombat 17:54

Legendás párok, akikről még mindig azt kívánjuk, bárcsak együtt lennének

Bár már nem alkotnak egy párt, a képeik mindenkit nosztalgikus hangulatba repítenek.

Vannak olyan sztárpárok, akikről évekig azt gondoltuk, hogy az Isten is egymásnak teremtette őket, hiszen olyan jól mutattak egymás mellett és úgy tűnt minden tökéletes köztük. Olyanok voltak ők, akikre mindannyian egy kicsit hasonlítani akartunk, egészen addig, amíg egyszer csak a tökéletesnek látszó kép a semmiből szertefoszlott.

Jöttek a magyarázatok, mint például „kibékíthetetlen ellentétek”, „hűtlenség”, stb., amik azt hivatottak indokolni, hogy a világ legirigyeltebb szerelmes párjai, miért folytatják innentől külön utakon. Bár a többségük már jó néhány éve nincs együtt, valljuk be, szurkoltunk, hogy kibéküljenek.

Demi Moore és Bruce Willis

Demi és Bruce 1987-ben találkoztak, s csupán pár hónappal később össze is házasodtak Las Vegasban. Karrierjük csúcsára mindketten a házasságot követően értek, s időközben Hollywood ünnepelt álompárjává is váltak. Három lányuk született, Rumer, Scout és Tallulah. 11 év házasság után, 2000-ben jelentették be, hogy elválnak. A válás okát tulajdonképpen nem hozták nyilvánosságra, de minden bizonnyal sikerült szépen elválniuk, hiszen a páros azóta is jó kapcsolatot ápol.

Jennifer Aniston és Brad Pitt

Jennifer és Brad 2 év együttlét után 2000-ben tartották Malibu-i álomesküvőjüket. A pár hamar a közönség kedvence és a bulvársajtó állandó szereplője lett. Boldogságuk töretlen volt egészen 2005-ig, míg Brad el nem utazott a Mr. és Mrs. Smith forgatására. Brad beleszeretett szereplőtársába, Angelina Jolie-ba, aminek következményeként 2005-ben elvált Jennifertől, a többi pedig már történelem. Azt, hogy még mindig mennyien szeretnék együtt látni ezt a párost, az is bizonyítja, hogy mikor robbant a bomba, hogy Angelina és Brad kapcsolata is zátonyra futott, azonnal szárnyra keltek a pletykák, hogy vajon Brad és Jen újra egymásra találnak-e.

Nicole Kidman és Tom Cruise

Kidman és Cruise kapcsolata már eleve egy válással kezdődött, mert Tom elvált akkori feleségétől, Mimi Rogerstől, hogy Nicole-lal lehessen. A két színész egyébként a Mint a villám című film forgatásán melegedett össze. 1990 szentestéjén házasodta össze. Több filmben is együtt játszottak, mint például a Túl az Óperencián, vagy a Tágra zárt szemek. Tíz év házasság és két gyermek örökbefogadása után, 2001-ben elváltak. Bár a média sokat spekulált a válás okán, mindketten gondosan óvták a magánéletüket. A legelterjedtebb pletyka szerint Kidman katolikusnak kívánta felnevelni gyermekeiket, míg Cruise a szcientológia eltökélt híve.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

8/8/2001. .The day they got divorced officially @nicolekidman @tomcruise .. . .. . Pic:1 - They day they met each other in the set of days of thunder!!. Pic 2 - Their wedding !.. . . .. Love them or hate them .. but they are the best couples ever in this planet !!!.. . . #nickidman #tomcruisefan #divorced #bestcouple #august #lovers #nicolekidman #tomcruise #nicole #nicolekidmanfan #nicolekidman #nicolekidmanfanart #nicolekidmanfans #nicolekidmanfashion #nicolekidmanfanpage #nicolekidmanforever #biglittlelies #biglittlelies2 #australia #australianbeauty #couples #moulinrouge #lion #aquaman #dceu #biglittlelies2 #tomcruiseforever #tomcruise #farandaway #missionimpossible #missionimpossiblefallout #2018 #instalove

NICOLE KIDMAN (@imnicolekidmanfan) által megosztott bejegyzés,

Johnny Depp és Winona Ryder

Johnny Depp és Winona Ryder 1990-ben jöttek össze, együtt játszottak ugyanis az Ollókezű Edward című filmben. A színésznő ekkor csupán 18 éves volt, és azt nyilatkozta Johnny volt az első igazi szerelme és ő volt az első, aki összetörte a szívét. Sokáig jegyben jártak, Johnny még a karjára is varratta, hogy „Winona Forever”, ám 1993-ban a színész szakított Winonával.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#johnnydepp #winonaryder #johnnydeppwinonaryder #depphead

junejuly_johnny (@always_johnnydepp) által megosztott bejegyzés,

Madonna és Sean Penn

A hollywoodi sztárházasságok egyik legzűrösebbike lehetett Sean Penn és Madonna együtt töltött négy éve. Kettejük kapcsolata Madonna Material girl című klipjének forgatása alatt kezdődött, itt ismerkedtek meg. Egymásba szerettek és 1985. augusztus 16-án, Madonna 27. születésnapján össze is házasodtak. Kapcsolatukat a nagy szenvedély és a sok botrány jellemezte. Sean Penn akkoriban Hollywood ügyeletes rossz fiúja volt, aki többször is összetűzésbe került a törvénnyel. Házasságukat az sem segítette, hogy a sajtó árgus szemmel nézte minden lépésüket, még esküvőjükkor is helikopterek köröztek a fejük felett. „Valójában nem is tudom, ki lett volna képes velem együtt élni ebben az időszakban” – nyilatkozta a frigyről a később Oscar-díjat nyert Sean Penn.

Sienna Miller és Jude Law

A szépséges Sienna és Jude 2003-ban az Alfie című film forgatása alatt szerettek egymásba, a szőkeség ugyanis teljesen elcsavarta a férfi fejét. Egy ideig próbálták titkolni a viszonyukat, ám a hír hamarosan eljutott Jude feleségének, Sadie Frostnak a fülébe is. Az akkori házaspár beadta a válókeresetet, és mire a film mozikba került, már el is váltak, így a színész felhőtlenül boldog lehetett az akkor 23 éves Sienna oldalán. Egy körülbelül hét évig tartó se veled, se nélküled kapcsolat kezdődött el ekkor, az első szakításukra pedig 2005-ben került sor, mert a hírek szerint Jude félrelépett gyerekei dadájával. 2009 végén újra összehozta őket a sors, a hírek szerint egészen 2011 januárjáig bírták együtt, amikor is közös megegyezéssel ismét szakítottak. Ezúttal végleg. Kapcsolatukat egyébként két lánykérés is fűszerezte.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#Judelaw #siennamiller #alfie #alfiefilm #alfiemovie #cinemamood #cinemalove #tbt #regram #jude

(@itscinemamood) által megosztott bejegyzés,

Forrás: brightside.me

Lead: Instagram