Most szól:
Vezeti:
2018.09.08 Szombat . 17:30

Ma van a szülinapom - énekelheti valahol most Pink!

Ugye senki nem mondaná meg róla, hogy ilyen közel van már a negyvenhez?

Alecia Beth Moore 1979. szeptember 8-án látta meg a napvilágot a pennsylvaniai Doylestoneban. Már egészen kiskorától tudta, hogy énekesnő szeretne lenni, ha nagy lesz. Így középiskolás évei alatt csatlakozott az első együtteshez, mellyel ugyan nem értek el sikereket, de ez ösztönözte a fiatal Alica-t, hogy elkezdjen dalszövegeket írni.

A 2000-es években jelent meg első szóló albuma és kislemeze, és bár már akkor hihetetlen hangszálakat birtokolt, a siker csak egy évvel később kopogtatott az ajtaján, amikor kijött Christina Aguilera-val, Mya-val és Lil' Kimmel készült közös száma, a mindenki által ismert, Lady Marmalade.

Pink ezután sorra halmozta a díjjakat, elismeréseket és azóta is aktívan tevékenykedik a zenevilágban, így az elmúlt közel 20 év legmeghatározóbb énekesnője lett a világon.

2006-ban hozzáment Carey Hart-hoz, azóta két gyönyörű kisgyermek szülei. Willow Sage 2011-ben, Jameson Moon pedig 2016-ban született.

A szépséges énekesnő és csodálatos anya alatt a szekér a mai napig nem állt meg, folyton ontja magából a slágerlisták elejére való dalokat, a mi legnagyobb örömünkre, ezért megérdemli, hogy mi is felköszöntsük születésnapja alkalmából!

Boldog Születésnapot Pink!