Most szól:
Vezeti:
×
2018.09.10 Hétfő . 12:37

Új albummal jelentkezett a Margaret Island zenekar

Magyarország talán leghamarabb sikerre jutó zenekara, a Margaret Island egy egészen izgalmas és újszerű albumot dobott most a zenei piacra.

Aki egy kicsit is képben van a Margaret Island zenekarral kapcsolatosan, tudhatja, hogy a banda eddigi legsikeresebb nyarán van túl. Szinte kivétel nélkül minden nagyobb (és kisebb) hazai fesztiválon ott voltak, és nem kisebb helyen, mint a nagyszínpadon zenélhettek.

A zenekar még 2013-ban alakult, de azóta olyan díjakat nyertek el, mint a Hangfoglaló Magyarország fődíját, a Fonogram-díjat vagy éppen a Junior Artisjus-díjat. Emelett számos neves díjkiosztó gálán jelöltkét szerepeltek, többek között a Petőfi Zenei Díjátadó gálán is. Eddig két albumot jelentettek meg, de szeptember 10-én végre napvilágot látott a harmadik is, mely egészen egyszerűen a "III" nevet kapta.

 

Egészen pontosan két év telt el a legutóbbi album (Bakancslista) megjelenése óta, s meg is volt az oka a nagyobb kihagyásnak, ugyanis az új album kicsit poposabb, sokkal inkább szól mindenkinek, mint az eddigiek. Kiszélesedett a korosztály, aki a "III"-ra fogékony lehet, s a zenekarnak pontosan ez is volt a célja.

A lemezen közremáködik péládul a Nagy-Szín-Pad! győztes Apey & the Pea zenekar frontembere, Áron Andris "Apey", aki most énekel először magyarul, de jelen van még a korongon Monkeyneck, és Bródy János kezenyoma is.

Az új lemez szerencsére már bárki számára elérhető, így nem is csigázunk titeket tovább, hallgassátok meg a Margaret Island legújabb, friss és ropogós "III" című albumát!

Lead: Hegyi Júlia Lily