Most szól:
Vezeti:
2018.09.11. Kedd 18:20

Elképesztő nevekkel karöltve mutatja be új kollekcióját a Nanushka a New York-i divathéten

Sándor Szandra először került be a divatesemény hivatalos naptárjába.

Sándor Szand­ra és csapata ismételten részt vesz a New York-i divathéten. Februárban a 2018-as őszi-téli kollekcióját, a Golden Arrow-t mutatta be önállóan, szerdán pedig ismételten a divatvilág krémje, többek között, Marc Jacobs és Mi­chael Kors mellett debütálnak legújabb kreációi, már az Amerikai Divattervezők Tanácsa meghívására. A Nanushka ezúttal része a hivatalos naptárnak.

Világsztárok, modellek és a szakma legismertebb képviselői kapnak meghívást minden évben a Nagy Almában megrendezésre kerülő Fa­shion Weekre, így ez az esemény a tervezők egyik legnagyobb álma. Óriási lehetőség a magyar márkának is, mely már a hírességek körében is egyre nagyobb kedvenc. Idén olyan nagy nevek választották darabjait, mint Dua Lipa vagy Kedall Jenner.

Fotó: Getty Images Fotó: Getty Images

Az eseményen való részvételtől pedig nincs is jobb lehetőség arra, hogy újabb hódolókat gyűjtsenek be Szandra ruhái, hiszen a kifutók mellett a magazinok legelismertebb szerkesztői, topmodellek, hollywoodi csillagok és influencerek foglalnak helyet.

 

Szandra sikeréről az amerikai Forbes magazin is írt augusztusi cikkében, melyből kiderül, hogy a divattervező és üzlettársa, Baldaszti Péter a jövő év elején tervezi megnyitni a Nanushka első New York-i üzletét.

A Nanushka sikerével Magyarország is felkerült a divattérképre, Sándor Szandra pedig már a legnagyobb nevekkel együtt diktálja a divatot.

Forrás: hirado.hu

Kép: Getty Images