Most szól:
Vezeti:
2018.09.12. Szerda 05:00

Robert Pattinson készen áll az Alkonyat folytatására!

Szinte hihetetlennek tűnik, de novemberben lesz 10 (!) éve, hogy az első Alkonyat filmet bemutatták a mozikban.

A Stephenie Meyer regényéből készült film egy csapásra lett milliók kedvence, s legalább ilyen hirtelen hatalmas ismertséget szerzett ezzel a főszereplőknek, vagyis Robert Pattinson-nak és Kristen Stewart-nak.

Edward Cullen karakterében 2011-ig láthattuk Pattinson-t, aki ezek után sok évig nem tudta „levetkőzni" a vámpír szerepét.

A színészt legutóbbi filmje, a High Life népszerűsítése során kapták el egy rövid interjúra, ahol szóba került az Alkonyat-filmsorozat is, amit bármikor szívesen folytatna!

Robert elmondta, hogy úgy érzi magát, mint 10 évvel ezelőtt, amit azzal magyarázott, hogy szerinte a mentális fejlődése az első film forgatásánál állt meg. Az már más kérdés, hogy a vámpírok ugye nem öregednek, de a színésznek erre is megvolt a válasza, hiszen állítása szerint rengeteget hidratálja bőrét és 'B' tervnek még mindig ott van a botox.

A folytatás kapcsán egyébként semmilyen információ nem járta be a világot, így nagy valószínűséggel Robert Pattinson is csak a gondolattal játszott el.

Ti örülnétek egy új filmnek?

Forrás: Popsugar

Lead: Getty Images