Most szól:
Vezeti:
2018.09.15. Szombat 05:00

Hosszú kihagyás után végre újra színpadon a Twenty One Pilots

Az anglia Brixtonban lépett színpadra több, mint 1 éves kihagyás után sokunk kedvenc amerikai bandája, a Twenty One Pilots.

Amennyiben nem voltál ott a helyszínen (sajnos mi sem), megpróbáljuk elmesélni és visszaadni azt, ami az O2 arénában történt. A roppant hangulatos helyszínen, az ötödik 'Trench' album is bemutatásra került a rajongók legnagyobb örömére.

A 'Heavydirtysoul' című videóklipben látható autó úgy tűnik azóta is lángokban áll, persze csak a szó átvitt értelmében, ugyanis a srácok valahogy a brixtoni színpadra is odavarázsolták a járgányt, sőt még fel is gyújtották, úgy ahogyan az a nagy könyvben meg van írva.

A színpadképre természetesen nem lehet panasz, az égő autó mellett voltak óriási eszközök, amikből CO2-őt lőttek ki, s a brilliáns vizuális látvány mellett a konfettik sem maradhattak el.

Aki volt már Twenty One Pilots koncerten, vagy aki még nem volt, de már megnézett legalább 100 youtube videót a bulikról, az tudhatja, hogy Joshua Dun, az együttes dobosa, imád hátraszaltózni, s hát vétek lett volna kihagyni ezt a showból. Szerencsére egy szemfüles rajongó profin megörökítette ezt is!

 

A legnagyobb fanok tudják már, hogy a banda nagyon szereti megkompomálni a merchandising cuccokat, a színpadképet, a közösségi média posztokat, egy szóval minden mindig passzol egymáshoz. Míg az előző albumnál (Blurryface) a piros szín dominált, addig az új lemezen (Trench) a sárga lesz az uralkodó. Kitaláljátok, hogy a koncertet záró konfettik milyen színűek voltak?

A srácok a brixtoni koncertet használták fel, hogy bejelentsék, a jövő évi két sold outos Wembley Arénás koncertekhez még egy harmadik napot is hozzátesznek, így március 9.-e is bekerült a naptárba, amire még csak előregisztrálni lehet, de valószínűleg az is elképesztő gyorsasággal lesz teltházas buli.

A koncert setlistjére elméletileg nem lehet panasz, bár nem voltunk ott, hogy ezt tanusítsuk is, a négy már az új albumról bemutatott dalok mellett a régi nagy kedvencek is helyet kaptak. Íme néhány remek felvétel az ominózus estéről:

Itt pedig az este setlistje:

Heavydirtysoul (Intro)

Jumpsuit (live debut)

Levitate (Live debut)

Heathens

We Don’t Believe What’s on TV

The Judge

Nico and the Niners (Live debut)

Lane Boy

Holding on to You

Stressed Out

Ride

My Blood (Live debut)

Car Radio

Trees

A banda európai koncertjeire még vannak jegyek, érdemes lecsapni rájuk, hiszen a srácok ketten nagyobb bulit csapnak, mint valahol egy komplett zenekar. Mi ott leszünk Prágában, amiről természetesen beszámolunk nektek!

Forrás: NME

Lead: PRESS