Most szól:
Vezeti:
×
2018.09.17 Hétfő . 12:22

Ultra retró kamerával forgott Zséda legújabb videóklipje

Egyedi videóklip készült Zséda Fosszíliák című dalához. A nyár végi hangulatot Super 8-ra rögzítette Dobos Tamás. A tengerparti forgatás során, izgalmakból sem volt hiány.

Zséda legújabb klipje Moldvai Márk rendezésében visszarepít bennünket a múltba. Az archív jellegű felvétel fő különlegessége, hogy olyan Super 8-as kamerával forgott, amelyet szüleink, nagyszüleink is használhattak a családi pillanatok, nyaralások rögzítésére, és ezáltal az időtlenségét hangsúlyozza.

„Számomra a klip tökéletesen kiegészíti a dalt. Nagy vágyam volt, hogy Dobos Tamással forgassak. Mással el sem tudtam volna képzelni ezt a klipet. Boldog vagyok, hogy ez megvalósult. Egy olyan szerelemről szól, ami maradandó és még hosszú évek múlva is nyomot hagy.” - mondta Zséda.

Fosszíliák-1

A „Fosszíliák” életünk, érzéseink bennünk élő lenyomatait idézi. Az emberi élet kikezdhetetlen sokszínűsége és folyamatosan változó mindennapjai során, olykor akaratlanul is átélünk olyan pillanatokat, amelyek során azt kívánjuk, bárcsak megállíthatnánk az idő kerekét, hogy örökké tartson egy-egy pillanat. Az élet ezen apró rezzenéseinek maradványai, érzéseinek lenyomatai, fosszíliái, eltörölhetetlen nyomot hagyva kísérik végig létünk minden mozzanatát.

Zséda

„Azt szerettük volna, hogy a Super 8-as film pontos azt mutassa, ami. Mindenféle trükkök, effektek nélkül készült. Sőt a forgatás még izgalmakat is tartogatott, hiszen elfogyott a film. Érdekes volt úgy forgatni, hogy nem tudtuk, hogy mi van a tekercseken, mert ez a technika csak az előhívás után mutatja meg a felvett anyagot.” – tudhattuk meg Zsédától.