Most szól:
Vezeti:
×
2018.09.18 Kedd . 12:45

A legnevesebb nemzetközi divatlapok rajonganak a magyar tervező ruháiért

Sándor Szandra márkája, a Nanushka most az ismert magazinok hasábjain indult hódító útjára.

Pár napja a New York-i divathét hivatalos programjában mutatkozhatott be a Nanushka, Sándor Szandra márkája. Óriási lehetőség volt ez a magyar brand számára, mely már a hírességek körében is egyre nagyobb kedvenc. Idén olyan nagy nevek választották darabjait, mint Dua Lipa vagy Kedall Jenner.

Az pedig már most látszik, hogy a bemutatkozás beváltja a hozzá fűzött reményeket, hiszen Szandra kreációi a Vogue, az Elle, a Harper’s Bazaar és a Marie Claire szerkesztőinek elismerését is elnyerték.

“A kollekció és a prezentáció kiváló visszajelzéseket kapott mind a buyerek, mind a sajtó részéről. Nagyon erős kollekciónak tartották és pár órával a kollekció bemutatása után rengeteg megkeresést kaptunk fotózásokra" – olvasható a büszke divattervező értékelése a Borsban.

Sándor Szandra sikerét pedig mi sem mutathatná jobban, minthogy a legnagyobb divatlapok foglalkoznak a Nanushka 2019-es Totem nevet viselő tavaszi-nyári kollekciójával. Óriási elismerés, hogy a Vogue kizárólagosságot kért Szandráék csapatától, ők szerették volna elsőként bemutatni a kollekcióról készült fotósorozatot.

Forrás: hirado.hu

Lead: MTI/AP/Seth Wenig