Most szól:
Vezeti:
2018.10.17. Szerda 11:30

Jövőre az Arénából jelentkezik a Pilvaker

Idén sajnos Red Bull Pilvaker nélkül maradt a közönség, azonban mindez csupán azért volt, hogy jövőre duplán kárpótoljanak minket egy felejthetetlen Arénás bulival. Igen, egy Papp László Budapest Sportarénás bulival.

2012-ben indult útjára a Red Bull Pilvaker, melynek lényege, hogy ismert hazai zenészek és színészek közreműködésével, híres magyar költők verseit zenésítik meg és egy zseniális műsor keretében, március 15-én előadják a nagyközönségnek. A rendezvénynek eddig az Erkel Színház adott otthont, viszont olyan szintű volt minden évben az érdeklődés, hogy tavaly például tripla Erkel mellett is legalább annyian lemaradtak a jegyekről, mint ahányan venni tudtak, hiszen pár perc alatt az összes elfogyott.

Idén márciusban Pilvaker nélkül maradtak a rajongók, viszont mindez azért volt, hogy jövőre egy tökéletesen összerakott műsor jöjjön létre a Papp László Budapest Sportaréna színpadán. Az eddigi jól megszokott csapathoz idén csatlakozott a Follow the Flow együttes énekese, Szakács Gergő és a Katona József Színház színésznője, Pálmai Anna is. A nagy hír és az új szereplők bejelentése mellett egy új dallal is készültek a szervezők, még hozzá Kosztolányi Dezső Akarsz-e játszani című művéhez készült egy egészen impozáns klip, melyet a rend kedvéért az Sportarénában forgattak.

„Bár az Erkel hozzánk nőtt, kénytelenek voltunk más helyszín után nézni a Pilvakerrel, hiszen bárhogy is nézzük, kinőttük a színházat. Szeretnénk, ha azokkal is ünnepelhetnénk élőben, akik eddig nem jutottak be. Egyre bővül a csapatunk és egyre nő az érdeklődés is a rendezvény iránt, így azzal igyekszünk kiszolgálni a rajongói igényeket, hogy jövőre egy sokkal nagyobb helyszínen, még látványosabban térünk vissza, ehhez azonban szükségünk volt arra, hogy kihagyjunk egy évet. Ez nagyon sok szervezéssel jár, de az elmúlt évben volt időnk arra, hogy kitaláljuk, hogyan lesz egy intimebb, színházi közegben jól működő show-ból igazi Aréna-kompatibilis produkció” – mondta Takács Ákos, a Red Bull Pilvaker ötletgazdája.

Ugyan most a tripla Erkelnél is kétszer több jegyhez lehet majd hozzájutni, de érdemes résen maradni, hiszen valószínűleg hatalmas lesz az érdeklődés. A jegyeket október 23-án 10 órától kezdik árusítani, így már most mindenki írja be a naptárába az időpontot!

Kép: Bertalan Ádám - Redbull.hu