Most szól:
Vezeti:
2018.10.25. Csütörtök 11:05

Újra egyesül a Take That és Robbie Williams

2011 végén érkezett el az a pont, amikor Robbie Williams végleg kiszállt a Take That zenekarból. Akkor azt mondták, bármikor visszatérhet az együttesbe, s most úgy tűnik egy különleges produkció erejéig él is a lehetőséggel.

Sir Elton John még 1992-ben alapított egy nonprofit szervezetet, az Elton John AIDS Foundation-t, mely HIV fertőzötteknek nyújt támogatást életük során. A banda is ennek az alapítványnak gyűjt december 4-én a Haymarket királyi színházban, Londonban. Az eseményen felcsendülnek a legnagyobb Take That-slágerek, s Robbie Williams is csatlakozik az együtteshez, azonban sajnos csak egy este erejéig.

via GIPHY

Gary Barlow egy interjúban elárulta, hogy remek műsorral készülnek majd, amin reméli, hogy mindenki meglepődik majd, a felkérésnek pedig nagyon örülnek. Nagyon reméli, hogy az este során az emberek támogatni fogják a szervezetet, hiszen a pénz egy rendkívül jó helyre kerül majd. Megtisztelve érzik magukat, hogy támogathatják a szervezetet.

Elton John hozzátette még, hogy rendkívül hálás a zenekarnak, hogy elvállalták a felkérést, és minden bizonnyal egy remek este előtt állnak.

Forrás: Digitalspy

Kép: Getty Images