Most szól:
Vezeti:
2018.11.02 Péntek . 05:00

„Csak egy lakókocsi és a macskám” - rendhagyó útibeszámoló következik

Egy srác így vette nyakába Ausztráliát a kedvencével.

Rich East több mint 3 éve úgy döntött, otthagy csapot-papot és nekivág a kalandoknak. Eladta a házát, megszabadult legtöbb ingóságától, majd Ausztrália felé vett az irányt. Egy valamit azonban nem tudott hátrahagyni, vagyis inkább valakit, a cicáját Willow-t, így a házimacska lett Rich egyetlen társa a kalandok során.

Rich és Willow 2015 májusában indultak útnak egy lakókocsival és azóta több mint 70 ezer kilométert tettek meg. Láttak erdőt, tengerpartot, sivatagot, sőt még a Nagy-korallzátonyt is. Sokan sokszor furcsálták a párosukat, sőt egyszer valaki még figyelmeztette is Rich-et, hogy egy macska próbál beférkőzni a lakókocsijába, ugyanakkor Rich nagyon is örül neki, hogy megoszthatja élményeit legjobb négylábú barátjával, és a képek alapján úgy tűnik Willow-nak sincs kifogása az utazás ellen.

A büszke gazdi imádja nézni ahogy a fekete macsek csillapíthatatlan kíváncsisággal igyekszik felfedezni az új helyszíneket, és igyekszik ő maga is ilyen gyermeki rácsodálkozással közelíteni a dolgokhoz. Emellett Willow arra is tanítja Rich-et, hogy a boldogsághoz igazán nem kell sok minden, elég, hogy fedél legyen a fejünk felett, egy mit ennünk, és persze legyen velünk valaki, aki szeret és akit szerethetünk.

Íme, a különleges utazó páros mindennapjai képekben!

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

Hanging out behind the dunes

A post shared by Rich East & Willow The Van Cat (@vancatmeow) on

 

 

 

Forrás: Boredpanda

Lead: Instagram