Most szól:
Vezeti:
2018.10.30. Kedd 10:28

Így rappelt a 18 éves Mac Miller - VIDEÓ

A cikkben bemutatott videó volt az azóta elhunyt sztár első nyilvános szereplése.

Mac Miller 2018. szeptember 7-én hunyta le utoljára a szemét, valószínűleg túladagolásnak köszönhetően érte a halál. A zenei világot megdöbbentették a hírek, hiszen rendkívül tehetségesnek tartották a fiatal srácot. Ha azóta bármilyen felvétel felkerül róla az internetre, kapva kapnak rajta a rajongók, hiszen rendkívül örülnek, hogy újra és újra láthatják kedvencüket.

Most sem történt ez másként, hiszen a napokban felkerült a YouTube-ra egy olyan freestyle videó, melyben Miller még csak 18 éves, de már itt is látszik, hogy kb a kisujjából rázza ki a rímeket.

A felvételt és az interjút Roger Gengo készítette a Maked Gorilla számára még 2010-ben, Mac ekkor még csak középiskolás volt. "Ez volt az első interjúja. Ami az enyém is volt egyben... Besétáltam a hotel szobába, hiszen pár napra New Yorkba utazott, és üdvözöltem. Mac rendkívül energikusnak tűnt... Úgy éreztem ez az egyik legfantasztikusabb dolog az életemben, amit valaha csináltam." - nyilatkozta Roger.

A videóban is látható, hogy itt még szinte gondtalan a rapper, hiszen karrierje e-tájt kezdett beindulni. Arról többször is nyilatkozott, hogy megviselte a sztárság, nem tudta hogy kezelni, hogy a nyilvánosság előtt kellett felnőnie.

Október 31-én Los Angelesbe tartanak koncertet a rapper emlékére, ahol fellép többek között Travis Scott, Chance The Rapper, Schoolboy Q vagy Ty Dolla $ign. A Mac Miller: A Celebration of Life koncert magyar idő szerint november 1-jén hajnali fél 3-kor lesz majd látható, hiszen élőben közvetítik, remélhetőleg világszerte.

Forrás: NME1, NME2

Lead: Getty Images