Most szól:
Vezeti:
2018.11.06. Kedd 12:58

Szintet lépett a drónozás fogalma

Amikor úgy gondolod, hogy a drónozás fogalmát már nem lehet fokozni, akkor vegyél egy instax kamerát és megtörténik a csoda.

Legalábbis Trent Siggard drónpilóta így tett, aki úgy gondolta, hogy vegyíti az új és a régi technológiát. A régi időkben elképesztően nagy sikere volt a polariod gépeknek, ami mára újra visszajött a divatba. Manapság azonban a minél szebb, látványosabb, minőségibb fotók is hódítanak, amikhez szinte elengedhetetlen egy drón.

Siggard így gondolt egyet, és ráerősítette drónjára az instax mini gépét, hogy a levegőből készítsen elképesztő képeket. "Manapság felküldesz egy drónt, és 30 perc alatt annyi képet készítesz, amennyit elbír a memóriakártyád. Én szándékosan szerettem volna különlegessé tenni a pillanatot, és kizárólag egy fotót készíteni egy adott helyen" - mondta a drónpilóta.

Bennünk felmerült a kérdés, hogy miként nem esett le a magasban a kép, amit a gép kinyomott, de a srác által készített videón látszik, hogy amint készít egy képet lehozza a drónt és simán kiveszi a instax gépből a kész művet.

A fotókat egyszerűen imádjuk, mutatjuk nektek is, hogy milyen alkotások születtek madártávlatból:

 

 

 

 

 

Forrás: Mymodernmet

Lead: Instagram