Most szól:
Vezeti:
2018.11.13 Kedd . 14:08

Megérkezett az új Toy Story 4 hivatalos előzetese!

Minden idők egyik legjobb meséjének most itt van a várva vált hivatalos előzetese egy plusz karakterrel! Mit tudhatunk meg belőle?

Itt az ideje végleg búcsút mondani Woody-nak és barátainak? A rajongók szerint a Toy Story 3 méltó befejezése lett volna a mesének, azonban a Pixar nem így gondolta, ugyanis 2019 nyarán már a mozikba kerül a Toy Story 4. része.

8 év telt el azóta, hogy Woody-t, Buzz-t és Jessie-t elengedtük, azonban máris visszatérnek. A Pixar közzétette a folytatás hivatalos előzetesét, ami sok kérdést feltesz, hiszen nem sokat árul el a tartalommal kapcsolatos részletekről. A rövid jelenetben felbukkannak a már ismerős, régi arcok: Woody, Buzz, Jessie, Slinky, Mr. és Mrs. Krumplifej, Rex, Guba, és a zöld kis űrlények. Ám az idilli körtáncot megzavarja egy új karakter, akit egyelőre még csak „Forky” néven ismerünk. „Forky” már az előzetesben megijed és azt mondja „nem tartozok ide, nem is vagyok játék” – ezzel máris hatalmas zavart keltve a békében a láthatóan kézzel készített játék.

Vajon mi vár ránk a Toy Story 4. részében?

Forrás: NME

Lead: IMDb