Most szól:
Vezeti:
2018.11.29 Csütörtök . 11:34

Naptárakat elő! Mutatjuk az elkövetkezendő évek Disney filmjeit

Panaszra biztosan nem lehet okunk, ha megnézzük, hogy a Disney mennyi remek filmmel vár minket az elkövetkezendő három esztendőben.

Ideje már most elkezdeni gyűjteni a malacperselybe, hogy az összes Disney-filmre belépőt váltsunk, ami az elkövetkezendő 3 évben vár ránk. Lesznek itt régi klasszikusok, de újdonságok is.

Kezdjük hát a sort!

2018

Mary Poppins visszatér

A Mary Poppins visszatér 3 évvel játszódik az első rész után, az 1930-as évekbeli Londonban. Mary Poppins ismét felbukkan, hogy szebbé varázsolja a családok életét. Tervezett bemutató december 20.

2019

Ralph lezúzza a netet: Rontó Ralph 2.

A Rontó Ralph folytatásában magunk mögött hagyjuk a játéktermet, helyette felfedezzük az internet világát. Reméljük ezúttal Ralph bír majd magával, és ezt nem ronjta el teljesen. Tervezett hazai bemutatója január 17.

Marvel Kapitány

Gondolnátok vagy sem, a soron következő Marvel-film, magáról Marvel kapitányról fog szólni, s a legszebb az egészben, hogy ha minden jól megy pont nőnapon, március 8-án fogják bemutatni.

Dumbo

A Disney és Tim Burton kollaborációjából rossz csak nem sül ki, az újragondolt Dumbo filmben a különbözőséget ünneplik, a családot becsben tartják, az álmok pedig szárnyra kapnak. Bemutatója március 28-án lesz.

Bosszúállok 4.

A Bosszúállók folytatása immáron 3 órásra fog nyúlni a tervek szerint, s egyben lezárja a Marvel filmes univerzumának harmadik fázisát. A filmmel kapcsolatosan még elég sok pletyka kering, de az bizonyos, hogy április 25-én ha minden úgy alakul a magyar mozikban is látható lesz.

Aladdin

A Guy Ritchie rendezésében készülő Aladdin az 1992-ben bemutatott azonos című rajzfilm élőszereplős változata. Ha minden jól megy, jövő év májusában kerül majd a hazai mozikba.

Toy Story 4.

Bizony, bizony lesz egy újabb része a Toy Storynak. Véleményünk szerint az első részt soha nem fogják majd tudni überelni, de azért a folytatásokon is jókat mosolyog az ember. A negyedik epizódban egy új szereplő is feltűnik majd, aki ha igazak a hírek, tévesen került a játékok közé. A helyes válasz jövő júniusban kiderül.

Az oroszlánkirály

Eleinte ugyan sokan ellenezték, hogy a nagy klasszikusnak egy CGI technikával készülő újragondolt változatát vászonra vigyék, azonban a pár napja kijött előzetest elnézve még a legnagyobb kritikusok szíve is meglágyult. A produkció hemzseg a nagyobbnál nagyobb nevektől, a mozikban jövő év júliusában láthatjuk majd.

Jégvarázs 2.

"Legyen hó, legyen hó..." ki ne tudná a dal folytatását? Nem lehetséges, hogy Elsa és Anna kalandjai ne folytatódnának tovább, és ne hallanánk felcsendülni újabb dalokat. Jövő év novemberében visszatér a Jégvarázs!

2020

Mulan

A Disney rengeteg példaképet állított a fiatal lányok elé, akik kitartásukkal, jóságukkal, szerénységükkel mindig győzedelmeskedtek. A gyártó gondoskodik róla, hogy minden korosztálynak legyen olyan mesehőse, akikre fel tudnak nézni. A Mulan című klasszikusból például élőszereplős film készül, mely 2020-ban érkezik a mozikba.

Nos valljuk be őszintén, lesz mit várni, az már biztos!

Forrás: Digitalspy

Lead: IMDb