Most szól:
Vezeti:
2018.12.03 Hétfő . 12:12

4 dolog a Jóbarátokból, ami ma már teljes mértékben elképzelhetetlen

A Jóbarátok rajongótábora töretlen a sorozat pedig sosem fog kimenni a köztudatból. Ez az örök klasszikus, amit bármikor szívesen újranéznék. De elgondolkoztál már a sorozat nézése közben, hogy mennyire elszaladt az idő?

Rengeteg olyan helyszín és tárgy van a sorozatban, amire csak kellemes nosztalgiával gondolunk. De mik is ezek és melyik részekben lehetsz rá figyelmes? Igazából mindegyik rész, összes perce fürdőzik a nosztalgiában, de kiemelünk nektek 4 olyan eseményt, ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül.

1. Hatalmas kamerák használata mindennapi fotózáshoz

Epizód: 5. évad 11. rész - 'Újévi fogadalmak' (1994)

Nincsen többé nagy, szemvakító fényvillanás, hatalmas géphang és unalmas út csak azért, hogy filmet vegyél a fényképezőgépedbe. Csak előkapod az okostelefonodat és nem csak fotót csinálsz egy pillanat alatt, de már meg is tudod osztani bárkivel.

via GIPHY

2. Tizenévesek kiparodizálása

Epizód: 7. évad 1. rész - 'Monica nagy napja' (2000)

A tizenévesek stílusfelfogása jóval messzebb jár, mint a 2000-es évek elején és a késői '90-es évek végén. Előszeretettel nyúltunk a tipikus stílusjegyekhez, ennek mestere pedig nem más, mint Joey! De nézzük csak, hogy mire is gondoltunk pontosan!

3. Azok a kínos üzenetrögzítős üzenetek

Epizód: 3. évad 2. rész - 'Senki sincsen készen' (1996)

Amikor Ross pánikszerű hangulatba kerül a barátai miatt, mert azok nem képesek elkészülni időben egy fontos gálára... Nincs is ennél borzasztóbb. Vagy mégis? De igen, mikor Monica az exe üzenetrögzítőjét próbálja meghackelni, mivel valamit nagyon elszúrt a rendszerben és gyanús, hogy le fog bukni.

4. Újságkatalógusból rendelni telefonon keresztül

Epizód: 8. évad 17. rész - 'A teafű' (2002)

Még mindig tetszik az egyik klasszikus kanapé vagy a kerámia gyümölcstartó, amit egy újságban fedeztél fel? Ragadj kagylót és tárcsázd a számot! Pár napon belül kiküldjük neked a termékeket! Ilyen sorokat nem fogsz látni a 21. században, semelyik magazinban. Sőt, ilyen magazint sem fogsz találni!

via GIPHY

Egy dolog viszont örök és töretlen, amin az idő sem fog... Az pedig, hogy 'Joey nem ad a kajájából!'.

via GIPHY

Forrás: RedBook.com

Lead: Getty Images