Most szól:
Vezeti:
2018.12.15 Szombat . 17:11

Hamarosan itt az újabb Tarantino durranás

Quentin Tarantino új filmjében a valóság összekeveredik a rendező/forgatókönyvíró fékezhetetlen képzeletével. A Once Upon a Time in Hollywood a hatvanas évek végén játszódik, és két kitalált figura, egy sikertelen hollywoodi színész és állandó dublőre (Leonardo DiCpario és Brad Pitt) a főszereplői, de szerepel benne Roman Polanski valóságos, tragikus sorsú felesége, Sharon Tate is – őt a gyönyörű Margot Robbie alakítja.

A színésznőt valóban a Manson-szekta néhány tagja ölte meg 1969-ben, és ezért Robbie Roman Polanski 1985-ben megjelent emlékiratainak segítségével készülhetett a szomorú szerepre. Amit nagyon élvezett.

View this post on Instagram

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

 

 

– Több mint tíz éve szinte állandóan filmforgatásokon telik az életem – nyilatkozta a net-a-porter munkatársának. – Most mégis úgy érzem magam minden nap, mint egy kisfiú a csokiboltban. Minden perc külön öröm. És az a csodás hogy Tarantino sem úgy néz ki, mint akinek a számára kicsit is rutinná vált volna a filmcsinálás. Ő mindig mindenkinél több lelkesedéssel és izgalommal van jelen. Egyszerűen boldog, hogy ott lehet.

A film 2019 augusztusában érkezik a magyar mozikba.

Forrás: IC Press

Lead: Getty Images