Most szól:
Vezeti:
2018.12.21 Péntek . 05:00

Műsorvezetőként tér vissza A Dal 2019 színpadára a népszerű énekesnő

Dallos Bogi számára az ismertséget A Dal 2014 hozta meg, We All című szerzeménye egészen a döntőig vitte őt, a második helyen végzett. A Fonogram-díjas énekesnő 2017-ben jelentette meg első nagylemezét, közben már a műsorvezetés felé is kacsingatott: az M5 csatornán saját műsort kapott, majd elindította online talkshowját. 2017 októberétől az M2 Petőfi TV műsorvezetője, most mégis úgy érzi, élete legnagyobb szakmai kihívása vár rá.

„Nagyon izgatott vagyok, talán ez az életem legnagyobb szakmai kihívása. Műsorvezetőként már kipróbálhattam magam, de itt egy showműsorról van szó, ahol nézőközönség és kamerák előtt, szép ruhában, magassarkúban leszek a színpadon. Ez más típusú műsorvezetést igényel, de nagyon várom a feladatot. Azt gondolom, hogy egyébként az előny, hogy előadóként már részt vehettem A Dalban, mert így teljes mértékben át tudom érezni azt, hogy mit érezhetnek a versenyzők” – nyilatkozta az énekes-műsorvezető.

Dallos Bogi nem egyedül áll majd A Dal 2019 színpadán, műsorvezetőtársát, Fehérvári Gábor Alfrédot régóta ismeri, sokat dolgoztak együtt korábban.

„Nagyon jó barátok vagyunk, énekeltünk is már együtt, most életünkben először műsort is fogunk közösen vezetni. A sajtótájékoztató nagyon jól ment, úgyhogy bízom benne, hogy jól fog működni a műsorvezetés is. Szerintem addig még csinálunk közös programokat, beszélgetünk, de egymás humorára már teljes mértékben rá vagyunk hangolódva”- mondta Dallos Bogi.

Forrás, kép: mediaklkikk.hu/adal