Most szól:
Vezeti:
2018.12.22 Szombat . 05:00

Sárm és tehetség A Dal 2019 színpadán

Fehérvári Gábor Alfréd vagy, ahogy mindenki ismeri, Freddie immár négy éve A Dal családjának a tagja. Első alkalommal, 2016-ban versenyzőként láthattuk a színpadon Pioneer című dalával, amellyel meg sem állt a győzelemig. A következő évben az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi kommentátori mikrofonjában csendült fel a hangja, 2018-ban pedig már A Dal 2018 műsorvezetőjeként köszönthettük.

„A legfurcsább érzés számomra, hogy már nem mondhatom azt, hogy kíváncsi vagyok milyen érzés a másik oldalról megnézni A Dalt, hiszen tavaly megadatott, hogy műsorvezető legyek. Nem lehet szavakba önteni milyen érzés volt belecsöppenni a dologba mindennemű műsorvezetési tapasztalat nélkül. Örülök, hogy újra itt lehetek A Dal 2019 színpadán, hiszen ez azt is jelenti, hogy elégedettek voltak a tavalyi évben azzal, hogy honnan hová jutottam.”

Freddie-t idén ismét műsorvezetőként láthatjuk viszont A Dal 2019 színpadán, ezúttal Dallos Bogival az oldalán, akivel biztos remek párost fognak alkotni.

„Ismerjük már egymást Bogival, énekeltünk együtt, sőt már vendég is voltam a műsorában. Bogi nálam nagyságrendekkel nagyobb tapasztalattal rendelkezik, ezért nem gondolom, hogy sok segítségre lenne szüksége. Talán elsőre az atmoszféra lesz neki egy kicsit nyomasztó, hiszen ez egy nagy műsor, rengeteg előkészülettel, de nem kell őt félteni. Biztos vagyok benne, hogy könnyebben veszi majd az első akadályt, mint én tavaly.”

Freddie már nagyon várja a műsor kezdetét, és hogy beinduljon A Dal 2019 gépezete, ami hétről hétre a televízió képernyők elé szögezi majd az országot. Meglátása szerint az idei évben is rendkívül sokszínű a kiválasztott 30 dal. A végkimenetelt illetően viszont nem bocsátkozik jóslatokba, hiszen a korábbi évekhez hasonlóan A Dal 2019 versenyében is bárki lehet a végén a befutó.

Forrás, kép: mediaklikk.hu/adal