Most szól:
Vezeti:
2018.12.24. Hétfő 05:00

Éld át újra Caramel fantasztikus VOLT-os koncertjét!

A Margaret Island fantasztikus Akusztikus koncertje után Caramel dalaival hangolódhatunk az ünnepekre.

Caramel egy roppant személyes koncertet adott a 2018-as VOLT-on. 8 év után először lépett fel fesztiválon, s rendkívül meghatotta az, hogy a közönség szinte az összes dalt vele együtt énekelte. Elhangzott például a 2005-ös Szállok a dallal is, mely sorsfordító volt az énekes életében. "Abban a pillanatban, amikor elhangzott ez a dal - abban a bizonyos tehetségkutatóban -, abban a 3 percben megváltozott az egész életem. Ilyen nagy változás ritkán adatik meg, főleg úgy, hogy ezt közben érzi az ember, pontosan tudja, hogy ez a valóság és ez megtörténik vele" - mondta.

Felcsendült még Demjén Ferenc Jégszív című slágere is, amely könnyekig hatotta a közönséget. A koncert csúcspontja a Lélekdonor volt, melyről Caramel elmondta, hogy ezután a dal után érezte igazán azt, hogy a közönség megismerte és elfogadta őt, amiért ő roppant hálás azóta is.

A koncertet elnézve maximálisan érezhető, hogy teljesen mindegy, hogy Caramel egy helyi klubban, egy Arénában, vagy egy fesztiválon lép fel, a dalai és a jelenléte egyszerűen beszippantja a nézőt. Az énekes teljes mértékben meghatódott, de látszik, hogy a közönség is.

Ha részese szeretnél lenni ennek a megható és felemelő utazásnak, kapcsolj december 24-én 22.15-kor az M2 Petőfi TV műsorára, és éld át Caramel 2018-as Volt fesztiválos koncertjét!

Fotó: Mohai Balázs