Most szól:
Vezeti:
2018.12.28. Péntek 11:06

Nyomortól a fényűzésig - 5 sztár, aki igazán mélyről indult

Sokan irigylik a sztárokat, hogy életük csupa luxus és csillogás, abba azonban bele sem gondolnak, hogy ki honnan indult vajon.

Mikor látjuk a sztárokat a TV-ben, vagy az újságok hasábjain, mindig azt gondoljuk, hogy az életük biztos tökéletes. Jól néznek ki, a munkájuk egyben a szenvedélyük is, amivel ráadásul dollármilliókat keresnek. Sokan azonban nagyon mély szegénységből küzdötték fel magukat a VIP listára. Sőt egyeseknek annyira nélkülöznie kellet, hogy a nagy áttörés előtt, még fedél sem volt a fejük felett. Az ő történetük igazi tündérmese!

1. Jim Carrey

Jim édesapja elveszttette az állását, ezért a családnak az otthonát is el kellett hagynia és egy lakókocsiparkba költöztek. Mikor Jim 16 éves lett, otthagyta az iskolát és kisebb stand-up fellépések vállat, hogy támogassa családját anyagilag. A színész egyszer azt nyilatkozta, hogy a gyerekkori nélkülözés szerepet játszott a humorérzékének kialakulásában, mert így tudta a leginkább feldolgozni a nehézségeket.

 

2. Halle Berry

A 20-es éveiben Halle Chicagoba költözött, hogy színésznő legyen. Mivel a sikerek elmaradtak, gyorsan kifutott a pénzből. Édesanyja nem volt hajlandó kisegíteni őt, így Halle egyszer csak egy hajléktalan szállón találta magát. A színésznő szerint ez egy kemény időszak volt, viszont ennek köszönhetően megtanult magáról gondoskodni.

 

3. Charlie Chaplin

Chaplin-nek nagyon nehéz gyerekkora volt. Édesapja meghalt, mikor még csak 10 éves volt, édesanyja pedig elmegyógyintézetbe került. 14 évesen Chaplin egyedül, az utcán találta magát. Őt szintén a humor segítette át a nehézségeken, az volt az ő menedéke. Később pedig ő lett az első komikus, akit milliók csodáltak és szerettek.

 

4. Jennifer Lopez

Mikor Jennifer 18 éves volt, nem volt zökkenőmentes az édesanyjával való kapcsolata, így egy táncstúdió kanapéján húzta meg magát. Idővel a konfliktus oldódott kettejük között és J. Lo. követte az álmát, hogy táncos-énekesnő legyen. Az első táncos munkát Európában kapta, majd még ebben az évben megnyert egy versenyt Los Angeles-ben megtéve ezzel az első lépést a világhírnév felé.

 

5. Chris Pratt

A Jurrasic World sztárja 17 évesen döntött úgy, hogy otthagyja az iskolát. Két évvel később egy „csak oda” jegyet váltott Hawaii-ra, ahol leginkább semmittevéssel tengette mindenapjait, a parton aludt, alkalmanként pincérkedett. Aztán egy nap rámosolygott a szerencse, ugyanis egy rendezőnő kiszúrta Chris-t és felkérte, hogy szerepeljen debütáló filmjében.

 

Forrás: Brightside

Lead: Getty Images