Most szól:
Vezeti:
2019.01.16 Szerda . 05:00

Akár két tojás - sztárok és dublőreik

Gyakran ők viszik vásárra a bőrüket, mégis a nagyok árnyékában maradnak.

A modern filmekben semmi sem az, aminek látszik. Ami egy hatalmas tengeri viharnak tűnik, valójában egy medencében gerjesztett hullámzás, az űr végtelensége, valójában egy zöld háttér, sőt akár egy mosómedvét is játszhat egy ember. Ha úgy látnánk a filmeket, ahogy azok teljesen nyers állapotukban kinéznek, valószínűleg még a történet lényege se jönne át.

A filmeket sokszor azonban nem is maga a történet, hanem egy-egy világsztár viszi el a hátán. Igen ám, de mikor azt hisszük őt látjuk, nem biztos, hogy az valóban ő, hanem a rá megszólalásig hasonlító dublőre. Hiszen még a nagy színészeknek is lehetnek gyengeségei, vagy olyan határai, amit még egy kasszasiker kedvéért sem lépnek át. Miért is tennék, hiszen ott vannak a folyton ugrásrakész dublőrök!

Sose látjuk őket, de most ideje megismerni a nevüket. Ők a híres filmsztárok dublőrei!

Ingrid Kleinig, Margot Robbie dublőre

Ingrid már számos alkalommal dolgozott együtt az ausztrál színésznővel, többek között a Suicide Squad és a Tarzan legendája című filmekben.

 

Bobby Holland Hanton, Chris Hemsworth dublőre

Még a szuperhősöknek is kell néha egy kis segítség, a Thor és a Bosszúállók filmekben Bobby segíti Chris-t.

 

Tanoai Reed, Dwayne Johnson dublőre

A Szikla sem kivétel, neki is van egy hegyomlásnyi segítsége. Tanoai már 20 filmben volt Dwayne dublőre, és 12 éve dolgoznak együtt.

View this post on Instagram

TBT On the set of "Faster" #DoubleTrouble. #UceDeuce

A post shared by Tanoai Reed (@samoanstuntman) on

 

Jacob Tomuri, Tom Hardy dublőre

Tom Hardy is már egy jó ideje együtt dolgozik dublőrével, Jacob Tomurival. Közös munkájukat dicséri pl. a Mad Max, a Visszatérő, vagy épp a Legenda című film, melyben ugyebár különösen fontos volt a hasonlóság, hiszen Hardy egymaga játszik egy ikerpárt.

 

Mike Runyard, Michael Douglas dublőre

A hosszútávú együttműködés igazi példaképe ez a páros, hiszen idestova 26 éve dolgoznak együtt. Sőt, az évek során Mike és Michael barátokká is váltak, imádnak például együtt golfozni.

Heidi Moneymaker, Scarlett Johansson dublőre

Heidi Moneymaker-t a világ egyik legprofibb dublőreként tartják számon. 1999 óta 74 alkalommal volt valamelyik nagy sztár dublőre, nem véletlenül, hiszen Heidi számos küzdősportban otthon van, rendszeresen fut és jógázik. Scarlet Johanson mellett ő is a Fekete Özvegy szerepébe bújt.

 

Rosie Mac, Emilia Clarke dublőre

A Trónok harca forgatásai során van egy pusz Daenerys is, méghozzá Rosie Mac modell.

View this post on Instagram

#EmiliaClarke and #RosieMac, #gameofthrones #stuntdouble

A post shared by Breaking (@breakingers) on

 

Forrás: Brightside

Lead: Instagram