Most szól:
Vezeti:
×
2019.01.09 Szerda . 16:44

Emlékszel? Rami Malek benne volt a Szívek szállodájában!

Méghozzá ez volt a legeslegelső szerepe.

Rami Malek-et igazán ismertté a Mr. Robot című sorozat tette, majd a tavalyi Bohém Rapszódia, melyben felejthetetlenül alakította Freddie Mercury-t, egészen a csúcsig repítette. Persze, a 37 éves színész nem itt kezdte, időbe telt míg felküzdötte magát az A-listások közé, ami alatt szépen végig járta a ranglétrát.

 

Rami legelső szerepéért egészen 2004-ig kell visszamennünk, mikor is életében először került a TV képernyőjére a Szívek szállodája egyik részében. Rami ekkoriban még olyannyira kezdő volt, hogy még ügynöke sem volt, végül azonban mégis őt választották. A színész epizódszereplőként tűnt fel a sorozat negyedik évadában, ahol Andy-t, Lane bibliacsoportjának egy tagját alakította.

Raminak mindössze három sor szövege volt, de mégis ez az aprócska szerep indította el a pályán, ami azóta igencsak magasra ívelt, hiszen ezt követte a Médium c. sorozat, vagy épp az Éjszaka a múzeumban trilógia, majd aztán a főszerepek. „Ez egy olyan lehetőség volt, ami elindított az úton a további szerepek, munkák felé, ami által azt érezhettem, hogy ez az egész nem lehetetlen.”- mondta Malek.

 

És valóban nem, hiszen a színész Emmy-díja mellé, nem rég megkapta a Golden Globe-ot is a Bohém Rapszódiában nyújtott alakításáért. Mostanság pedig már azt rebezsgetik, hogy Rami Freddie Mercury alakítása kiált az Oscarért is, biztosan nem véletlenül...

via GIPHY

Forrás: Hellogiggles

Lead: Instagram