Most szól:
Vezeti:
2019.01.15. Kedd 05:00

7 program, amivel színesebbé varázsolhatsz egy borongós téli napot

Érdemes legalább az egyiket kipróbálni.

Most volt még csak új év, de máris január közepét írunk. Az idő csak úgy repül, viszont a hideg, borongós téli napok csak nem akarnak odébb állni. Az év első hónapja a legtöbb ember számára elképesztően fárasztó lehet, hiszen vagy éppen próbál megfelelni a kitűzött újévi fogadalmának vagy próbál visszatérni agyilag is a munkába, ugyanis a december vége általában a pihenésről szól, tisztelet persze a kivételnek.

Biztosan kismillióan megfogadták év elején azt, hogy rendszeresen lejárnak az edzőterembe, megtanulnak egy új nyelvet, vagy türelmesebbek lesznek, de azért az ilyen dolgok nem mennek egyik percről a másikra. Ha éppen válsághelyzetben vagy te is, ugyanis azt érzed, hogy nem vagy képes eleget tenni a fogalmadnak, felejtsd el ezeket, állj meg egy pillanatra és válassz valami programot ami kiszakít egy kicsit a januári mókuskerékből!

Ajánlunk is most néhányat, melyeket bátran alkalmazhatsz, garantált lesz a siker utána!

1. Fotózz valami szépet!

Nem kell azonnal fotóskurzusra beiratkozni, vagy vásárolni egy tükörreflexes fényképezőgépet ahhoz, hogy készíts egy jó képet. Amelyik a legjobban tetszik, hivattasd elő, kereteztesd be és tedd ki a lakásba! Ha elég bátor vagy, előkeresheted a szüleid vagy a nagyszüleid régi analóg gépét, és azzal is próbálkozhatsz!

via GIPHY

2. Egy teljes napig ki se kelj az ágyból!

Vegyél ki egy szabadnapot, és egy teljes napig szó szerint ne csinálj semmit! Legyél egész nap pizsomában, egyél azt, amit megkívánsz és nézz meg csilliónyi sorozatrészt. Ennek a programnak, akár hétvégén is hódolhatsz, így még szabira sem kell menned.

via GIPHY

3. Tarts mozimaratont!

Legyél barátokkal, pároddal, vagy egyedül, tartsatok egy hatalmas mozimaratont, popcornnal és nachossal karöltve. Nézzétek mondjuk végig az összes Harry Potter vagy Gyűrűk Ura részt, esetleg nézzetek egész nap Jóbarátokat, vagy lehet a nap a meséké is.

via GIPHY

4. Tarts egy saját napot!

Mikor volt utoljára olyan, hogy egy nap senkivel nem futottál össze, viszont mégis jártad a várost? Menj el reggelizni valahova, utána nézz be a legközelebbi plázába, aztán egyél egy késői ebédet, este pedig sétálj egyet városban és gyönyörködj a fényekben!

via GIPHY

5. Olvass!

Olvasni az egyik legfontosabb dolog az életben. Így tanul, fejlődik és művelődik az ember. Feküdj csak be az ágyba fél órával hamarabb, vagy ha van 1 szabad órád ne a telefonodat nyomogasd, hanem helyette vegyél elő egy könyvet! Hidd el, ha egyszer elkezded, nem bírod abbahagyni.

via GIPHY

6. Csinálj egy lejátszási listát!

Rakj össze az aktuális hangulatodnak megfelelő lejátszási listát! Sokszor ülsz a dugóban, de nem tudod mit hallgass? Fogalmad nincs mivel tereld el a figyelmed repülés közben? Esetleg tanulás mellé keresel valamiféle dallamot? Csinálj egy kedvedre való playlistet, hogy megkönnyítsd a későbbiekben a saját helyzetedet!

via GIPHY

7. Táncolj önfeledten!

Nem is gondolnád, hogy egy önfeledt tánc után mennyire felszabadult tud lenni az ember. Húzd le a redőnyt, kapcsold be a zenét és mehet a tánc! Ne gondolkodj egy percig sem, csak csináld!

via GIPHY

Forrás: Popsugar

Lead: Unsplash