Most szól:
Vezeti:
2019.01.10. Csütörtök 20:18

Drew Barrymore nem szégyelli sem a múltját, sem a ráncait

A színésznő nem vágyik rá, hogy visszaforgassa az idő kerekét.

Olyan korban élünk, mikor nem divat megöregedni. Aki azonban ezt a trendet szeretné követni, annak bizony nagy árat kell fizetnie, szó szerint és átvitt értelemben is. A tapasztalat ugyanis azt mutatja, hogy különféle plasztikai és fiatalító beavatkozások esetén könnyű átesni a ló túloldalára, de persze mindenkinek a maga felelőssége eldönteni, hogy belevág, avagy sem.

Drew Barrymore színésznő egyértelműen nemet mond erre a kérdésre. A színésznő idén tölti a 44. életévét és tökéletesen ki van békülve a korával. Drew Instagram oldala is arról árulkodik, hogy abszolút a természetesség híve, nem vágyik arra, hogy megfeleljen napjaink tökéletesség kultuszának.

 

A két gyermekes édesanya őszintén elárulta: „Nem tudom mit csinálnék, ha egyszer csak felvenne egy időgép és visszaröpítene 10 évet az időben. Úgy érzem napról napra jobban összeállnak a dolgok. El sem hiszem régen mennyire kiszámíthatatlan voltam érzelmileg. Egyszerűen idősebbé kell válnod, hogy bölcsebb, nyugodtabb, fókuszáltabb legyél, hogy tényleg azzal tudj foglalkozni, ami valóban fontos. Azt gondolom ma jobb ember vagyok, mint korábban, pedig hidd el, nagyon kritikus vagyok magammal.”

 

A színésznő szavai azért is nagyon hitelesek, hiszen Drew-nak van egy mondhatni „sötét” múltja. Barrymore nagyon fiatalon került a showbizniszbe, és szó szerint beszippantotta Hollywood kábítószerekkel és csillogó partikkal kikövezett oldala. Súlyos problémái miatt még alig volt 14 éves, mikor rehabilitációs intézetbe került. Nem állt mellette támogató család, egyedül kellett úrrá lennie problémáin, ami szerencsére sikerült.

 

Drew számára ma már két kislányánál semmi sem lehet fontosabb. Véleménye szerint a gyerekeknek olyan környezetre van szükségük, ahol egy értékekkel teli környezetben nevelkedhetnek, ilyen például, hogy a kicsik lássák, a szülő belső erejét, azt, hogy képes biztonságot teremteni, és, hogy nyitott a világra. Hozzátette: „Nem igazán tudok azonosulni azokkal a nőkkel, akik kipattannak az ágyból és teljes harci díszbe vágják magukat. Én erre képtelen vagyok. Szeretek kiöltözni, de ha mindig azt tenném, azt érezném, hogy szerepet játszom.”

 

A színésznő elárulta azért is mond nemet hosszú évtizedek óta nem csak a kábítószerre, hanem a plasztikai műtétekre is, mert tisztában van vele, hogy fokozottan hajlama van az addikció kialakulására, és úgy érzi mindkettő ahhoz vezethet. De ez csak egy része a döntésének ugyanis Drew így folytatta: „Úgy érzem az öregedés kiváltság. És nekem fontos, hogy ezt hálával, kellő tisztelettel és egy csipet humorral éljem meg. Ezt a lányaimnak is szeretném átadni.”

 

Forrás: JustJared

Lead: Instagram