Most szól:
Vezeti:
2019.01.12. Szombat 05:00

Hamarosan egybekel Justin Bieber és Hailey Baldwin (újra) - minden amit tudni kell az esküvőről

Nagy lagzi készülődik a háttérben.

Justin Bieber és Hailey Baldwin mindenki eszén túljárt, mikor tavaly ősszel a legnagyobb titokban örök hűséget fogadtak egymásnak. A hírt hónapokig nem erősítették meg, így a sajtó folyamatosan találgatta, hogy mi történik. A pletykákra az adott okot, hogy a szerelmesek kéz a kézben mentek a New York-i városházára. Persze, mire gondolt mindenki? Házassági engedélyért mennek. Ezt követően Hailey le is írta közösségi oldalán, hogy „még nem házas”, majd törölte a posztot.

 

Mostanra már tudjuk, a páros valóban összeházasodott. A bejelentésre az Instagramon került a sor, mikor is Justin közölte a világgal: „A feleségem csodálatos”. Hailey pedig Hailey Bieberre változtatta a felhasználónevét.

 

Ennek ellenére az őrületnek még mindig nincs vége, hiszen a hírek szerint előkészületben van egy nagy szabású templomi menyegző is, hogy a pár úgy álljon oltár elé, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. A pletykák alapján mindez januárra lett betervezve, de úgy tűnik az időpont csúszni fog.

A helyszín szintén kérdéses, sőt az ország is, hiszen egyes források szerint Kanadában lesz, ahonnan Justin származik, míg más források szerint Amerikában lesz a második esküvő is. Felröppent az a hír is, hogy Hailey egy erdei esküvőt szeretne tartani

 

A sztárpár családias esküvőt és lakodalmat tervez, ahová rokonokat és barátokat várnak. Szeretnének egy nagy bulit csapni, de nem vágynak egy hatalmas eseményre. A hírek szerint már készül menyasszony ruhája is.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Forrás: Harpersbazaar

Lead: Instagram