Most szól:
Vezeti:
2019.01.19. Szombat 17:14

Egy szerep, két színésznő - vajon ki lesz az új Kleopátra?

Ez lesz az évszázad csatája: Lady Gaga bejelentkezett arra a szerepre, amelyet Angelina Jolie nézett ki magának, és vagy egy évtizede dolgozik a tető alá hozatalán. Arra a szerepre, amely a hatvanas évek elején hollywoodi istennővé emelte Liz Taylor-t: a Kleopátrára.

A film új változatának előkészítésében számos rendező részt vett már David Fincher-től James Cameron-on és Denis Villeneuv-ön át Ang Lee-ig, de a munka valahogy sosem indult be igazán. A történet új fordulatát az hozhatja, hogy a filmszínészkedésbe belekóstoló Lady Gaga úgy látszik, nagyon élvezte a Csillag születik forgatását és az utána következő sikert. Nem is csoda, a Csillag születik-nek legalább annyi Oscar-díjra van esélye, ahányat a Kleopátra kapott: hiszen nemcsak a legjobb betétdal, hanem a legjobb film, valamint a legjobb férfi és a női főszereplő kategóriában is valószínű a jelölése.

via GIPHY

Ilyen kaliberű színésznőknél ritkaság, hogy próbafelvételen választanák ki őket, de a hírek szerint ezúttal mindketten vállalnák a megmérettetést. És ha Lady Gaga tényleg Oscar-jelölt lesz, az valószínűleg szintén sokat nyom majd a latban – és talán ő játszhatja el a Nílus királynőjét.

Forrás: IC PRESS

Lead: Getty Images