Most szól:
Vezeti:
2019.01.21. Hétfő 11:29

Jubileumi koncertre készül a Magna Cum Laude

Vendégelőadókkal ünnepli húszéves fennállását a Magna Cum Laude együttes február 15-én a Papp László Budapest Sportarénában.

A zenekar pályafutását bemutató est során az újabb dalok mellett elhangzanak a régi nagy slágerek is, köztük a Vidéki sanzon, a Pálinka dal, a Színezd újra vagy a Köszönet.

A jubileumi évben egy új kiadvány jelenik meg Gyulai HÚSZfeldolgozó címen: a rendhagyó válogatáslemezen hazai előadók Magna-átiratai hallhatók.

A Magna Cum Laude 1999 szeptemberében alakult gyulai zeneszerető barátokból. A csapat már első kislemezeivel berobbant a köztudatba, napjainkban az egyik legnépszerűbb koncertzenekarnak számít. Az eddigi húsz év során született hét stúdióalbum (Hangolj át - 2003, Minden állomás - 2006, Magnatofon - 2007, 999 - 2009, Csak ülünk és zenélünk - 2010, Belső égés - 2011, Köszönet - 2014), egy koncertlemez (Jubileum - 2009), voltak tagcserék, készültek klipek és a zenekar több száz koncertet adott.

Mező Misinek egyébként igazán izgalmasan indul az éve. A jubileum mellett, A Dal 2019 zsűri asztalánál is helyet foglal, így szombatonként a Duna Televízión és a Duna World-ön láthatják őt a nézők. A legújabb Magna Cum Laude szám, a 'Mit ér?' pedig már a Petőfi Rádióban is hallható, amiről a frontember Boros Csaba, 'Minek nevezzelek' című műsorában mesélt, ami IDE kattintva visszahallgatható.

Forrás, kép: MTI, Magna Cum Laude Facebook