Most szól:
Vezeti:
2019.01.31. Csütörtök 11:36

Film készül Céline Dion életéről

Úgy tűnik virágkorukat élik az életrajzi filmek.

Tavaly bombasiker volt a Freddie Mercury életét bemutató Bohém Rapszódia, így nem meglepő, hogy innentől sorra fognak érkezni a popsztár életrajzi filmek. Nem is oly sokára, a kanadai díva Céline Dion életét bemutató filmre özönlhetnek majd a rajongók a mozikba.

  

A film, mely nem Hollywoodi, hanem francia alkotás lesz a The Power of Love, azaz a "Szerelem ereje" címet kapta és leghamarabb 2020-ra készülhet el. A filmre maga Céline is áldását adta, és kiadójával karöltve engedélyezte, hogy felcsendülhessenek benne olyan örök slágerei, mint a ’All by Myself’, ’My Heart Will Go On’ és az ’I’m Alive’.

via GIPHY

Az életrajzi alkotás Céline életét egészen a gyermekkorától követi majd nyomon, láthatjuk majd, hogyan futott be és nőtte ki magát világsztárrá egy 14 gyermekes család legkisebb lányaként. Karrierje mellett, magánéletébe is bepillantást nyerhetünk, megtudhatjuk, hogyan ismerkedett meg a nála 26 évvel idősebb férjével, René Angélillel, aki korábban a menedzsere volt. Céline ugyanis rengeteget köszönhet a férfinak, aki olyannyira hitt az énekesnőben, hogy saját házát terhelte jelzáloggal, hogy Celine első lemezét finanszírozza.

  

Bepillantást nyerhetünk továbbá gyermekvállalásért vívott harcukba is, mindhárom gyermekük mesterséges megtermékenyítés útján fogant. A díva férje, René egyébként 2016-ban hunyt el, két nappal később Céline bátyját, Danielt is elveszítette.

  

A filmet Valerie Lemercier rendezi majd, sőt ő maga fogja alakítani Céline Dion-t is.

Forrás: Rollingstone

Lead: Instagram