Most szól:
Vezeti:
2019.02.04. Hétfő 14:19

Hamarosan folytatódik A szolgálólány meséje. Íme, az első teaser!

A harmadik évaddal tér vissza a sikersorozat.

A szolgálólány meséje nagyon bekezdett 2017-ben. A közönség odáig volt a Margaret Atwood sötét, nyomasztó utópiáján alapuló lélekőrlő meséért. Így nem csoda, hogy a sorozat és a főszereplő Elizabeth Moss is minden létező szakmai elismerést bezsebelt.

  

Közkívánatra tavaly a sorozat folytatódott, visszatért Gilead. A második évad tovább gördítette az első történetét, kiegészítette, illetve árnyalta is az előzményeket. Azonban számos kérdést nyitva hagyott, melyeknek megválaszolása a hamarosan érkező harmadik évad feladata lesz. June ugyanis a menekülés pillanatában, mikor végre átléphetné Gilead kapuit, a maradás mellett dönt, csupán kisbabáját juttatja ki. Ez a döntés pedig nyilvánvalóan kulcsszerephez jut majd a harmadik évadban is. Vajon megtérül-e egy nő személyes áldozata és létezhet-e „normális” élet Gileadon innen és túl?

via GIPHY

A sorozat első ízelítőt adó teasere a vasárnapi Super Bowl szünetében ment le. Egy narrátor hangját hallhatjuk, ahogy azt mondja: „Újra itt a reggel, Amerika! Ma, több nő dolgozik az országunkban, mint korábban bármikor. Idén gyermekek ezrei fognak egészséges és boldog családokba születni. Újra itt a reggel.” Majd miközben az idilli képeket kezdik felőrölni az erőszakos és agresszív jelenetek, egyszer csak June hangja töri meg a csendet: „Ébredj Amerika, vége a reggelnek”. Mindeközben szolgálólányok alakzatba rendeződött hadát láthatjuk a Washington Emlékmű előtt, ami immáron nem egy obeliszk, hanem egy keresztet formál, hírül adva, hogy Gilead továbbra is él és virul.

A premier pontos dátumát még nem tudni, de a hírek szerint az új évad valamikor áprilisban érkezhet. ITT összegyűjtöttünk mindent, amit A szolgálólány meséje 3. évadáról tudni érdemes!

Forrás: Variety

Lead: IMDB