Most szól:
Vezeti:
×
2019.02.11 Hétfő . 19:12

Bradley Cooper könnyek közt emlékezett édesapjára

A Csillag születik sztárja nagyon elérzékenyült.

Bradley Cooper napjaink egyik legünnepeltebb színésze, boldog férj és családapa. Bradley, a nagy sikerű Csillag születikben fantasztikusan játssza a függőségei rabságában élő, kihunyó fényű rocksztárt. Alakításával megérdemelten az Oscar-díj egyik idei várományosa, de a film abból a szempontból is különleges, hogy ez volt Bradley rendezői debütálása is. A Csillag születikkel tehát immáron színész-rendezőként Bradley Cooper tagadhatatlanul a csúcsra ért. Ám a sikert mégsem tudja feltétlenül kiélvezni, mert valaki nagyon hiányzik, hogy teljes legyen a kép.

  

A 44 éves színész könnybe lábadt szemmel mesélt arról, hogy bár nagyon hálás, hogy édesanyja, Gloria mindenben támogatja, és rá bármikor számíthat, boldogsága mégsem felhőtlen, mert igazán nagy sikereit édesapja, Charlie Cooper nem élhette meg. A színész 2011-ben veszítette el édesapját, aki hosszan tartó betegség után végül legyőzött a rák. Bradley-nek különösen jó kapcsolata volt az apukájával, s mikor kiderült a diagnózis a színész igyekezett minél több időt vele tölteni. Apa és fia a legutolsó pillanatokban is együtt voltak. Arra a kérdésre, hogy elgondolkozik-e néha azon, hogy vajon mit szólna édesapja ahhoz, ahol most tart a karrierje, elérzékenyülve azt felelte: „Természetesen. Igen.” Konkrétan nem is tudott felelni a kérdésre, csak annyit mondott: „Igen…ilyen az élet…ő az én emberem”, és ebben minden benne van.

Íme, egy részlet a megható interjúból!

Bradley Cooper és Lady Gaga bombasztikus duettjét a 'Shallow'-t, mely nem rég megkapta a legjobb pop duó/csapat előadásnak járó Grammy díjat, Te is meghallgathatod a Petőfi Rádióban!

Forrás: Popsugar

Lead: Instagram