Most szól:
Vezeti:
2019.02.12. Kedd 12:58

Munkában és az életben is egy párt alkotnak - interjú Somossy Barbival és Nacsa Olivérrel

Somossy Barbara, az M5 gyönyörű műsorvezetője és férje, a poénjairól elhíresült Nacsa Olivér még csak pár hónapja alkotnak házaspárt, azonban úgy sugárzik róluk az összhang, hogy azt öröm nézni.

Február 10-től zakatol a házasság hete, melyet természetesen mi sem hagyhatunk szó nélkül. Ismert hazai párokat hozunk el nektek az M2 Petőfi TV Én vagyok itt! című műsorába, akik megpróbálják elárulni, hogy mi a jól működő házasság titka. A múltkori adásban Karácsony János és felesége Ruzsics Andrea voltak a vendégek, az ő titkaikra IDE KATTINTVA derül fény.

A hétfő esti adásban a titokban összeházasodott Somossy Barbi és Nacsa Olivér volt a vendég, akik úgy sugároznak, mintha legalább egy évtizede lennének már házasok. Az ő kapcsolatuk eléggé rendhagyó, ugyanis nem csak a való életben, de a munkában is egy párt alkotnak, hiszen közösen vezetik az M5 csatorna Kult' 30 és a Színe-java című műsorait. Nacsa Olivért különösen humoros, jó kedélyű emberként ismerhettük meg, aki sokszor viccelődik és poénkodik, azonban egy kulturális műsorban néha a komolyabbik arcát is fel kell vennie. Barbi elmondása szerint a műsor előtt Olivér gyakran nagyon megnevetteti, de a felvételeken már mindegyikőjük átszellemül és tökéletesen megy a közös munka együtt.

  

Felmerülhet sokakban a kérdés, hogy ilyen esetben mennyire lehet szétválasztani a munkát és a magánéletet, de a páros elmondása szerint náluk erre nincsen szükség, ugyanis a munkájuk a hobbijuk, és alapból is sokat járnak színházba, koncertekre, kulturális eseményekre, szóval teljes mértékben azonos a magánéletük azzal, amit 'dolgoznak.'

Arra a kérdésre pedig, hogy szerintük mitől működik jól egy házasság, egyöntetűen a humort válaszolták, hiszen bármennyire is változik az ember külseje az évek alatt, a humor az örökké bennünk él.

Az interjút visszanézhetitek itt:

Fotó: Instagram