Most szól:
Vezeti:
2019.02.21. Csütörtök 13:38

Hulk Hogan szerepében: Chris Hemsworth - film készül a pankrátorról

A sármos ausztrál színész fogja alakítani a pankrátort.

Az életrajzi film-dömping tovább dübörög , hiszen mint kiderült filmvászonra viszik az ikonikus pankrátor, Hulk Hogan (született: Terry Gene Bollea) életét. Hogan a 80-as években robbant be Amerikában, mint pankrátor, s kisvártatva ki is tört a Hulkmánia. A tejfölszőke haj és a harcsabajusz mára védjegyévé vált. Népszerűségét a sport mellett sorozatokban és filmekben is kamatoztatta, a Villám Spencer, a karibi őrangyal című produkció kifejezetten rá íródott, később pedig reality műsorban követhette nyomon mindennapjait a nagyvilág.

via GIPHY

Most pedig életrajzi film készül Hogenről, aminek nem is akárki lesz a főszereplője, hiszen az egykori sportolót Chris Hemsworth fogja életre kelteni a vásznon. A filmet a Másnaposok trilógiát és a készülő új Joker-filmet jegyző Todd Philips fogja rendezni. A producerek között pedig ott találjuk Bradley Coopert és magát, Hemsworth-öt is.

  

A film valószínűleg a Hulkmánia előtti időszakra, illetve arra fog fókuszálni miként ért csúcsra Hogen és vált minden idők egyik legismertebb és legsikeresebb pankrátorává, és kevésbé fogja érinteni az azt követő showbizniszben eltöltött éveket. Érdekesség, hogy a film ötlete már évekkel ezelőtt is felröppent és egy interjúban meg is kérdezték Hogant, hogy mi a véleménye ezzel kapcsolatban. Az ex-pankrátor üdvözölte a lehetőséget és annyit tett hozzá: "Egy igazán komoly színész kell majd, aki tudja mit csinál...Tudod ki lenne jó? Aki Thor-t játsza!"

Kíváncsian várjuk, hogy fog festeni a Thor-ként világhírűvé vált Chris Hemsworth Hulk Hogenként!

Talán így?

Forrás: Variety

Lead: Instagram