Most szól:
Vezeti:
2019.02.21. Csütörtök 11:19

„Szerintem ez most egy nagyon-nagyon jó csapat”- Dallos Bogi mesélt A Dal 2019 döntőjéről

Szombaton végre kiderül melyik Magyarország kedvenc dala.

Célegyenesbe fordult A Dal 2019, szombaton ugyanis jön a döntő! Végre megtudjuk, hogy melyik dal, produkció képviselheti hazánkat a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon májusban Tel-Avivban. A döntő mindenképpen különös hangulatú lesz, hiszen a versenyzőket már tényleg csak egy lépés választja el attól, hogy Európa egyik legnagyobb színpadára állhassanak. Ugyanakkor nem csak a versenyzők várják már lélegzetvisszafojtva a szombatot, hanem természetesen a műsorvezetők is. Dallos Bogi az Én vagyok itt-ben mesélt arról, hogyan élte meg az eddigieket és hogyan a készül a döntőre.

  

Bogi elmondta, hogy mindig izgul, de az első adás előtt volt benne a legnagyobb drukk, hiszen egy új, az eddigiekhez képest teljesen más szerepben kellett bizonyítania. „Izgatott voltam, hogy tudom megugrani ezt a feladatot, de a stáb nagyon segítőkész volt, és Fredddie mellett is komfortosan éreztem magam.” Bogi azt is kiemelte, hogy úgy érzi megtanult nőként mozogni a színpadon, amiben a gyönyörű ruháknak is szerepe volt.

A műsorvezető elárulta, hogy annak érdekében, hogy minden gördülékenyen menjen, bizony minden adást komoly felkészülés előz meg: „Becsülettel készülők a versenyzőkből, utánanéztem mindenkinek, az eddigi munkásságuknak, szerintem ez nagyon fontos, hogy pl. a páholyos beszélgetéseknél a nevükön szólítsuk a versenyzőket, hogy komfortosan érezzék magukat.”

  

Lévén versenyről van szó, így persze felmerül a kérdés, hogy a versenyzők vajon mennyire rivalizálnak egymással. Ezzel kapcsolatban Bogi megjegyezte, hogy szerinte egy nagyon jó csapat állt össze: „Mindenki végtelenül pozitív, nem érzem, hogy konkurenciaként tekintenének egymásra, kölcsönösen szurkolnak egymásnak.”

Bogit eddig minden alkalommal gyönyörű ruhakölteményekben láthattuk a színpadon, és ez most hétvégén sem lesz másként. A műsorvezető természetesen nem lelőve a poént, annyit elárult, hogy ezúttal is egy csinos és különleges szettben láthatjuk majd.

Itt láthatod a teljes beszélgetést!

A Dal 2019 döntőjét február 23-án 19:30-kor a Duna TV-n tudjátok követni!