Most szól:
Vezeti:
2019.03.01. Péntek 08:05

"A közösségi média az internet pöcegödre" - Lady Gaga Bradley Cooperrel való "románcáról" nyilatkozott

Találgatott boldog boldogtalan, hogy vajon mégis mi történt Lady Gaga és Bradely Cooper között azon az ominózus estén az Oscar-gálán? Most végre megtudhatjuk.

Nem is kérdés, hogy az Oscar-gála óta világszerte Lady Gaga és Bradley Cooper 'románcától' hangos a sajtó. Sokak állítják, hogy a színész kedvese, Irina Shayk lapátra teszi majd a sármos Bradley-t, hogy a filmbeli szerelmesek a való életben is egymásra találnak majd és boldogan élnek míg meg nem halnak. Ezzel szemben pedig van a másik tábor, akik szerint az egész 'love story' csak ki van találva, és tény hogy nagyon passzol egymáshoz Gaga és Bradley, de mindezt csak a film miatt csinálják.

Nos, most végre pontot lehet tenni az ügy végére, ugyanis Jimmy Kimmel meghívta műsorába Lady Gagat, aki őszintén nyilatkozott az őket ért pletykákról. "A közösségi média az internet pöcegödre. A Shallow egy szerelmes dal, a Csillag születik pedig egy szerelmes történet. Az isten szerelmére, ezt akartuk, hogy lássátok" - mondta Gaga.

Az énekesnő azt is hozzátette, hogy rendkívül kemény munka van a hátuk mögött, és hogy ez az egész tündérmese egy tökéletes példája annak, hogyha keményen dolgozik az ember, és küzd a céljaiért, akkor bármire képes lehet.

Íme a teljes riport, melyet érdemes végig nézni, ugyanis rendkívül jó hangulatú beszélgetés zajlott a műsorban.

Forrás: Digitalspy

Lead: Getty Images