Most szól:
Vezeti:
2019.03.02. Szombat 15:08

Mai napig feleségének írja szerelmes dalait – a Családvarázsban: Oláh Gergő

Rókusfalvy Lili pedig a hit fontosságáról beszélgetett Dr. Káposztássy Béla atyával.

A Dal 2019 döntőséről mindig is tudtuk, hogy hatalmas szíve van. Nem félt ezt megmutatni az idei dalválogató műsorban sem, ahol árva gyerekekről szóló dala, a Hozzád bújnék egészen a döntőig repítette. Oláh Gergő mindig is nagycsaládot szeretett volna. „Volt, hogy nélkülöztünk két gyerekkel is, de nem taszított el attól, hogy akár majd valamikor legyen még egy gyermekünk.”

  

Ez közel sem meglepő, hiszen Gergő és felesége, Niki is nagyobb családból származnak. Mind a kettőjüknek több testvére van. „Mert testvér az kell, nem?” – mondják mosolyogva. Az ő kapcsolatuk igazi szerelem volt első látásra. Niki ott kezdetett táncolni, ahol Gergő oktatott. „Mikor elkezdünk járni, már a 3., 4. hónaptól tudtam, hogy ő az a férfi, akivel le szeretném élni az életemet.” – meséli történetük elejét Niki.

  

Tavaly rengeteget játszották a rádiók Oláh Gergő Velem szabad c. dalát, amiről azt is megtudjuk, hogy ez már a második dal, amit kimondottan feleségének írt. Egy őszinte szerelmi vallomás, aminek mint az a stúdióbeszélgetésből kiderül, óriási jelentősége van abban, hogy egy pár együtt tudjon maradni a nehezebb időszakokban, a szürke mindennapokban is.

Gergő és Niki kapcsolatának és a családjukban uralkodó harmóniáknak alapját az Istenbe vetett hitük adja. Amiről büszkén és őszintén meséltek a róluk forgatott riportfilmben. Így Rókusfalvy Lili vendége ezúttal Dr. Káposztássy Béla atya volt, aki nem csak a házasság szentségéről, a gyermekáldás fontosságáról, de arról is beszélt, hogyan segíthet a hit abban, hogy átlépjünk a mindennapi problémákon. Hogy ne engedjük el egymás kezét akkor sem, amikor ezt a legnehezebb megtenni.

Oláh Gergőről és családjáról szóló riportfilmet az EMMI készítette a Családok Éve és a Családbarát Ország kampányok keretében, amit ITT tudtok visszanézni:

A teles adást pedig itt tekinthetitek meg!

Lead: Instagram