Most szól:
Vezeti:
2019.03.02. Szombat 14:27

Rami Malek lehet az új James Bond-film főgonosza

A hírek szerint már csak egy aláírás hiányzik.

Már januárban felröppent a pletyka, hogy a soron következő Bond-filmben Rami Malek játszhatja majd a 007-es ellenlábasát. Azonban a rajongók szájáról egy időre lefagyott a mosoly, mikor olyan hírek láttak napvilágot, miszerint Rami esetleg mégsem tudja vállalni a szerepet, mert a forgatás ütközne a Mr. Robot munkálataival. Habár a témával kapcsolatban Rami is megszólalt, és azt mondta: „Meglátjuk, mi lesz, örülnék, ha ezúttal egy negatív karaktert alakíthatnék, ez egy újabb álomszerep lenne a számomra”.

  

A napokban újra előkerült a téma, hiszen kiderült, hogy a frissen Oscar-díjazott színész valóban tárgyal a Bond-film készítőivel. Sőt, a hírek szerint a produkció nagyon szeretné, ha Malek csatlakozna a gárdához, így igyekeznek minden követ megmozgatni, hogy nyélbe tudják ütni a dolgot. A hivatalos bejelentésre még várni kell, de reméljük nem sokat.

  

A készülő film egyébként a Bond 25 címet fogja viselni, hiszen ez lesz a jubileumi 25. James Bond-film. Egy jó darabig az is izgalomra adott okot, hogy ki lesz maga Bond, hiszen Daniel Craig ezúttal már nem akarta vállalni a küldetést. Aztán visszalépett a kiszemelt rendező Danny Boyle, az ő helyére Cary Joji Fukunaga lépett. Majd a forgatókönyvet kellet újraírni és a premierdátumot is el kellett tolni 2 hónappal. Szóval ami, csak elromolhatott, az nagyjából el is romlott. Azonban szerencsére valahogy a produkciónak mégis sikerült gyorsan magához térnie, és még Craig-et is sikerült rábeszélni, hogy vállalja a 007-es szerepét, de leszögezte, tényleg ez lesz az utolsó.

via GIPHY

Nos, kíváncsian várjuk, mi sül ki belőle, mi szívesen látnánk Freddie Mercury szerepe után egy főgonosz bőrében Rami Maleket, hiszen ez tényleg egy merőben új terep lenne a számára. A legutóbbi információk szerint a film valamikor 2020 elején érkezhet a mozikba.

Forrás: NME

Lead: Instagram