Most szól:
Vezeti:
2019.03.13. Szerda 14:31

David Beckham zseniális tréfa áldozata lett

James Corden nem kímélte a világhírű labdarúgót.

James Cordentől eddig sem állt távol a poénkodás, de amit most David Beckhammel csinált az egyenesen zseniális. A showman egy igencsak magasztos pillanatot választott ki, hogy átverje Davidet, a róla készül szobor leleplezését. Beckham egykori csapata az LA Galaxy ugyanis valóban készíttetett egy szobrot leghíresebb labdarúgójáról, ami azért valljuk be, nem mindenkinek adatik meg.

  

James Corden csapata azonban kitalálta, hogy visznek ebbe az egyébként megható pillanatba egy csavart. Ők is csinálnak egy szobrot, ami viszont igencsak messze áll a tökéletestől, és még csak nem is hasonlít a sztárra. David, egyébként látta az igazi szobrot, még félkész állapotában, és akkor megjegyezte, hogy az áll és a fenék része nem tetszik neki. Több se kellett Cordenéknek, és meg egy lapáttal rápakoltak ezekre a részekre, sőt még irreálisan hosszú karokat is faragtak neki.

  

Beckhamet a csapat stábja várta a helyszínen, legalábbis ő így tudta, de persze mindenki beépített ember volt. Mielőtt leleplezték volna a „mesterművet”, még pezsgőt is bontottak és lejátszottak egy kis összeállítást David Beckham legjobb pillanataiból, a válogatásba persze, hogy hogy nem becsúszott néhány kevésbé kellemes emlékkép is.

  

Majd lehullott a lepel a kamu-szoborról, és hát mit mondjuk Beckham mosolya nem volt valami őszinte. A focista nem igazán tudta mire vélni a látvány, aminek ugyan udvariasan, de hangot is adott. „Ez kicsit másként fest, mint amikor legutoljára láttam…Az egyetlen jó dolog rajta a haj.”- nyögte ki döbbenten Beckham. A szobor nyilvánvalóan borzalmas, de Beckham körül persze mindenkinek tetszik, ám ő hajthatatlan a tekintetben, hogy ez így nem kerülhet ki sehová. „Nem tehetjük ki a stadionba, a szüleim is jönnek megnézni, a feleségem is…még szerencse, hogy gyerekeim nem, mert esküszöm elsírnák magukat.”- fakadt ki Beckham, de továbbra is úriemberként viselkedett.

  

A slusszpoént természetesen csak a végén láthatjuk, ahogy a turpisság leleplezését is. Íme a videó, ami után a hasadat fogod majd a nevetéstől!

Forrás: Popsugar

Lead: Instagram