Most szól:
Vezeti:
2019.03.19 Kedd . 17:45

Végre megérkezett a Toy Story 4 teljes előzetese!

"A végtelenbe és tovább!"

Néhány kedvcsináló videó kijött már a Toy Story negyedik részéhez, azonban az inkább pillanatokra és szereplőkre fókuszált, így az amolyan hivatalos előzetes még váratott magára, szerencsére csak eddig a pillanatig. Napvilágot látott ugyanis a produkció teljes, hivatalos előzetese, ami véleményünk szerint sokkal több izgalmat ígér, mint azt eddig hittük.

A jól megszokott csapatban Buzz és Woody mellett felbukkan egy új szereplő is, Forky, aki műanyag villaként keveredett a játékok közé. Persze szépen lassan erre ő is ráébred, és úgy dönt, hogy útnak ered a nagyvilágba. Woody a nyomába siet, viszont a többiek otthon maradnak, s ezzel két részre szakad a banda. A negyedik részben felbukkan a harmadik részből kihagyott Bo Peep is, immáron új külsővel, de vajon elcsavarja-e a cowboy fejét?

 

 

A Toy Story új részében Woody új helyekre kalandozik és ráébred arra, hogy a játszószobán kívül is csodás élet várhat az emberre. Olyan profi grafikával elkészített világot láthatunk, hogy egy pillanatra azt is elfelejtjük, hogy animációs filmet nézünk.

A mese első epizódja 1995-ben látott napvilágot, azonban azóta is óriási siker övezi. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a harmadik rész, ami kilenc évvel ezelőtt 1 milliárd dollárt hozott a kasszára.

A Toy Story 4. június 20-án érkezik a magyar mozikba, addig érdemes megnézni az első hármat, hiszen ez egy olyan produkció, amit soha nem un meg az ember.

Fotó: @toystory Instagram