Most szól:
Vezeti:
2019.03.21 Csütörtök . 22:23

Most akár te is leülhetsz a vastrónra! Hatot rejtettek el belőle szerte a világban

Készen állsz egy izgalmas kalandra?

A Trónok harca az elmúlt évek során gyakorlatilag fogalommá vált. A sorozatot indulása óta korábban sosem látott rajongás övezi, ami most, hogy közeledünk a széria végéhez, mit sem hagyott alább. Már bőven tart a visszaszámlálás, hiszen a nyolcadik, és egyben utolsó évad április 15-én érkezik.

via GIPHY

Hogy enyhítsék a szomorúságot és a végső búcsút, a készítők készültek egy kis játékkal a legnagyobb Trónok harca rajongóknak. Elrejtettek ugyanis hat vastrónt a világ különböző részein. Persze a kereséshez némi segítséget is nyújtanak, hiszen élő videókban mutatják be pontosan milyen környezetben csücsülnek a trónok. S, hogy fokozzuk a versenyszellemet egy időzítő is pörög visszafelé, azt mutatva, hogy még meddig érdemes a trón felkutatására indulni.

via GIPHY

A trón hajsza mellé egy igazán szép kezdeményezést állítottak a szervezők a Vörös Kereszttel karöltve. A #ForTheThrone hashtag alatt összegyűlt rajongókat ugyanis arra kérik, hogy adják a vérüket a trónért. Mármint szó szerint, hiszen a véradással akár valakinek az életét menthetjük meg. Így a keresgélés valóban igazán nemes célt szolgál.

Az első trót már meg is találták!

A második viszont még rátok vár!

Forrás: NME

Lead: Instagram