Most szól:
Vezeti:
2019.03.21. Csütörtök 12:35

Több kulcsszereplő is hiányzik a Trónok harca új csoportképéről

Többen is aggódni kezdtek, hogy vajon mi állhat a dolog hátterében...

Most már csak tényleg hetek választanak el minket a Trónok harca utolsó évadának első részétől, így bármilyen jelentéktelennek tűnő dolgot osztanak is meg a szereplők, azonnal felkapják a rajongók és a sajtó. Nem is meglepő, ugyanis talán ezt a sorozatot övezi a legtöbb figyelem napjainkban.

Ezúttal a Twitteren láthatunk egy csoportképet, ahol a Sevilla FC focicsapata pózol a meccsre kilátogató Trónok harca szereplőkkel. Na de várjunk csak... merre van Jon Snow, Daenerys Targaryen és Cersei Lannister? Nem látni őket sehol, így nyilván többen találgatni kezdtek...

A három lehetséges opció, amiért a korábban említett szereplők nincsenek a képen, az vagy az, hogy csupán ők hárman élték túl a nyolcadik évad csatáit, vagy pont ellenkezőleg, éppen ők haltak meg, de viccesre is vehetjük a figurát, mely szerint csak nem szeretnek fotózkodni.

Nos, az valószínűleg örökké rejtély marad, hogy ez a hármas miért nem szerepel ezen a képen, de ne is ezzel foglalkozzunk, hanem inkább számoljuk inkább vissza a napokat a kezdésig!

Forrás: Digitalspy

Lead: IMDb