Most szól:
Vezeti:
2019.03.27 Szerda . 11:11

Megérkezett a Volt egyszer egy Hollywood magyar nyelvű előzetese!

Quentin Tarantino legújabb mozija ismét nagyon ütősnek ígérkezik!

Quentin Tarantino neve már jó pár éve egyet jelent az eredeti ötletekkel, a váratlan megvalósítással és a sokszor tudatos, néha pedig egyszerűen csak halál laza élcelődéssel, melyek komplexitása egy hamisítatlan moziélménnyel ajándékozza meg a nézőt.

Tarantino nem régen újra lehuppant a rendezői székbe, hogy előrukkoljon soron következő kilencedik filmjével, mely a Once Upon a Time in Hollywood (magyarul: Volt egyszer egy Hollywood) címet kapta. A történet szerint 1969-ben járunk, mikor egy viszonylag menő TV színész, Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) és kaszkadőre, Cliff Booth (Brad Pitt) azon mesterkednek, hogyan tudnának a TV-t hátrahagyva betörni a szélesvásznú mozifilmek világába.

 

View this post on Instagram

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

 

Ezt az egyébként fiktív sztorit, ölelik körbe az 1969-es év egyébként hátborzongató, valós eseményei. Ekkor végezte ugyanis legnagyobb ámokfutását a Charles Manson vezette ’Manson család’. A szekta tagjai egy augusztusi éjszakán betörtek Roman Polanski rendező villájába és mindenkit meggyilkoltak, többek között Polanski 8 hónapos terhes feleségét, Sharon Tate színésznőt is.

  

A filmben ez azonban vélhetően nem a maga lecsupaszított drámaiságában fog megjelenni, hanem amúgy „Tarantino-san”. Sharon Tate-et egyébként Margot Robbie alakítja, Charles Manson-t Damon Herriman, Roman Polanskit pedig Rafal Zawierucha lengyel színész alakítja.

Tarantino tehát újra alkotott, a Volt egyszer egy Hollywood pedig különösen véresnek és gyilkos humorúnak ígérkezik. A film magyarországi premierjét 2019. agusztus 8-ra tűzték ki. Addig is pillants bele az előzetesbe!

Forrás: Vogue

Lead: Instagram